Ecooking

Ecooking er dansk hud- og kropspleje når det er bedst. Med indhold af naturlige ingredienser plejer, fugter og repareres huden effektivt. Læs mere om Ecooking her på siden og bliv klogere på de forskellige produkter. Læs mere nederst på denne side.


viser 1 til 48 af 75 (2 sider )

Hvad er Ecooking?

Ecooking er, på trods af navnet, en dansk producent af skønne og effektive hudplejeprodukter. Kvinden bag Ecooking er Tina Søgaard, der tilbage i 2014 begyndte at dyrke sin interesse for enkle og hurtigtvirkende hudplejeprodukter. I starten fremstillede hun plejeprodukter til sig selv, men venner og familie fik hurtigt lyst til også at prøve produkterne. 

I 2015 kom Ecooking produkterne på hylderne, og dengang og i dag er filosofien bag produkterne – Hudpleje skal være nemt, effektivt og hurtigt. 

Ecooking sortimentet består i slutningen af 2019, af hele 60 plejeprodukter til kroppen. På Mecindo forhandler vi et stort udvalg af de populære Ecooking produkter. Læs mere om produkterne og god hudpleje herunder.

 

Hvem kan bruge Ecooking?

Alle! Uanset hvilken hudtype eller alder du har, kan du gøre brug af plejeprodukterne fra Ecooking. Døjer du med akne, rødme, uren hud eller rynker bør du vælge et af de fantastiske produkter fra danske Ecooking. 

Brug produkterne dagligt og oplev en snert af luksus, og mærk samtidig hvordan huden bliver blødere, renere og sundere. Om du er mand eller kvinde spiller ingen rolle. Er du ligeglad med duften kan du bruge alle produkterne, men vil du gerne have produkter specielt udviklet til mænd, finder du også det i sortimentet.

 

Ecooking produkter

Alle produkterne fra Ecooking er produceret i Danmark. Derudover er emballagen genbrugbar og pakkefyldet kan opløses i helt almindeligt vand. Fyldet er nemlig lavet af majs. Det betyder, at du både får effektive og skånsomme plejeprodukter, men du tænker samtidig på miljøet.

På Mecindo finder du Ecooking plejeprodukter inden for kategorierne:

Ansigtspleje

Til din daglige ansigtspleje finder du både ansigtscreme og ansigtsserum fra Ecooking. Et ansigtsserum er mere tyndtflydende end en ansigtscreme, dog påvirker konsistensen ikke virkningen. Faktisk har serum en stærkere virkning end en ansigtscreme. Et serum bruges målrettet mod bestemte hudproblemer, og derfor er det vigtigt, at du ikke dropper brugen af en ansigtscreme samtidig med dit serum.

På Mecindo.dk finder du bl.a.:

  • Ecooking Vitamin Boost Serum
    Dette serum er velegnet til alle hudtyper. Ingredienserne er milde og reparerer effektivt huden, samtidig med at den fugtes.
  • Ecooking Super Serum 
    Er du 35+? Så er dette serummet du skal vælge. Ecooking Super Serum bekæmper aldringstegn samtidig med at huden fugtes intensivt. 
  • Ecooking Fugt Serum
    Kan bruges af alle uanset hudtype – giver fugt og pleje til huden. 

 

Et ansigtsserum er især velegnet til brug, hvis du døjer med rødme, irritation, kløe eller akne i ansigtet. Påfør dit serum først og lade det trænge ind i huden, hvorefter du smører ansigtet ind i din favorit ansigtscreme. 

Din ansigtscreme kan enten være i form af en dagcreme eller natcreme – eller begge. Dagcremen bruges om dagen 

Udover serum og creme fremstiller Ecooking også lermasker, skintonic og rensegel. En lermaske renser og opfrisker huden skånsomt. Desuden reduceres ujævnheder og uren hud effektivt. 

Du finder både ansigtspleje til kvinder og til mænd – uanset hvilket produkt fra Ecooking du vælger, er du garanteret et plejeprodukt der plejer og nærer huden intensivt. Se hele udvalget af ansigtsplejeprodukter her.

 

Kropspleje

Mange overser kroppen når de vælger plejeprodukter, og vælger i stedet kun at pleje huden i ansigtet. Men da huden er vores største organ, kræver den pleje over hele kroppen. Ecooking fremstiller bodycreme, bodylotion, håndcreme, olier og håndsæbe der kan bruges dagligt. 

Fjern døde hudceller, snavs og overskydende hudfedt med Ecooking showergel, og smør kroppen ind i en bodylotion efterfølgende. En bodylotion trænger hurtigt ind i huden og efterlader den blød og smidig. 

 

Læbepleje

Har du ofte tørre, sprukne og sviende læber? Ecookings læbescrub indeholder E-vitamin, sheasmør og olie fra abrikoskerner. Tilsammen har disse ingredienser en helende, plejende og blødgørende effekt. 

 

Ecooking til mænd

Er du mand og vil du gerne gøre noget godt for din hud, uden du skal bruge et væld af forskellige produkter? Så bør du prøve Ecooking til mænd. Til hår og krop findes den velduftende Ecooking hår- og kropssæbe som kan bruges til alle hår- og hudtyper. Duften er af frisk citrus og giver et frisk pust i hverdagen. Rensegelen til mænd kan bruges på krop og i ansigtet, hvor den mildt, men effektivt fjerner snavs og overskydende hudfedt. Gelen forebygger irriteret og rød hud, samtidig med hudens barriere styrkes. Har du skæg er Ecooking skægolien fantastisk til både barbering og pleje. Skægolien forebygger skægpest og indgroede hår, men fugter også huden under skægget så tørhed, kløe og irritation forebygges. 

Til pleje af ansigtet fugter og nærer Ecooking ansigtscremen huden effektivt. Cremen absorberes hurtigt og fedter ikke. Efter brug forbedres din huds overflade og struktur og tørhed forebygges. Ansigtscremen til mænd kan bruges til alle hudtyper. 

 

 

En god hudpleje

Hvis ikke du allerede har en god daglig hudplejerutine, bør du overveje at få en. Gennem en daglig hudpleje kan du forebygge og behandle uren hud samt aldringstegn. Allerede fra vi fylder 30 år begynder huden at vise de første aldringstegn, og derfra går det kun én vej. 

Din hudpleje behøver slet ikke være vanskelig og kræve en masse tid – det er faktisk lige til. Herunder giver vi et bud på en god, effektiv og nem hudplejerutine. Brug Ecooking produkterne som en del af plejen, og oplev dansk hudpleje når det er bedst.

 

Rens din hud

Ansigtscreme eller serum virker bedst på en ren og velplejet hud. I løbet af dagen vil døde hudceller, snavs og hudfedt sætte sig på huden og tilstoppe hudens porer. Derfor er det vigtigt, at du hver dag renser huden så alt dette snavs fjernes inden du påfører din creme eller dit serum.

Du kan vælge mellem: 

Skal huden renses i dybden er en god ansigtsscrub helt ideel. Ecooking ansigtsscrub er med korn af mandelkerner, der skånsomt renser huden og efterlader den blød og glat – klar til din favorit creme eller serum. 

 

Fugt din hud

Brug en ansigtscreme eller et serum morgen og aften. I løbet af dagen påvirkes huden af stress, forurening, bakterier og skiftende vejr. Derfor kræver den fugt for at kunne holde sig flot gennem hele dagen. Om natten bruger kroppen energi på at regenerere huden. Derfor er det en god idé at bruge en effektiv natcreme der naturligt bidrager til hudens regeneration. 

 

Køb Ecooking på Mecindo.dk 

Find og køb de naturlige, effektive og milde hudplejeprodukter fra danske Ecooking her på mecindo.dk. Få en smuk, sund og ensartet hud ved hjælp af de skønne plejeprodukter. Om du er kvinde eller mand er underordnet – Ecooking findes nemlig til begge køn.

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene

 

Læs mere Skjul