ECOOKING


ECOOKING – effektiv hudpleje til ethvert behov.
 

ECOOKING er et dansk hudplejebrand, som havde sin spæde begyndelse i stifter Tina Søgaards køkken. Her blandede hun de første syv produkter, oven på en hård skilsmisse der blandt andet havde sat sine spor på hendes hud.

Formålet med hudplejen var, at den skulle virke, og den skulle helst virke i går. 

 

 

Siden da er mange produkter kommet til – både til ansigt, krop, hår og makeup – men mantraet er stadig det samme: Først og fremmest virkning, dernæst så meget naturlighed og økologi som muligt. 

 

viser 1 til 48 af 75 (2 sider )

Hvad er Ecooking?

Da Tina Søgaard startede med at blande hudpleje, vidste hun ikke, at det var begyndelsen på en hudplejeserie.
Hun havde på daværende tidspunkt lige været igennem en skilsmisse og det kunne ses på hendes hud.

Med sine mange års erfaring inden for hudpleje, vidste hun, hvilke ingredienser, der ville give hendes hud et boost. Derfor begyndte hun at blande cremer, serummer og olier i sit eget køkken. Snart bemærkede familie og venner, at Tinas hud var forbedret, og så ville de også prøve produkterne.

Den første ’produktion’ bestod af syv problemløsere – Rensemælk, Skintonic, Multi Olie, Natcreme, Dagcreme, Super Serum og Peel Maske. At hjælpe familie og venner med hudproblemer, blev terapeutisk for Tina, og selvom intentionen aldrig havde været at sælge produkterne, blev deres effekt snart kendt blandt kosmetologer og butikker.

Derfra gik det stærkt, og sådan kom Ecooking til: En dansk serie med fokus på effekt og dernæst med så meget naturlighed og økologi som muligt. 

 

Hvem kan bruge Ecooking?

Alle! Uanset hvilken hudtype eller alder du har, kan du gøre brug af plejeprodukterne fra Ecooking. Døjer du med akne, rødme, uren hud eller rynker bør du vælge et af de fantastiske produkter fra danske Ecooking. 

Brug produkterne dagligt og oplev en snert af luksus, og mærk samtidig hvordan huden bliver blødere, renere og sundere. Om du er mand eller kvinde spiller ingen rolle. Er du ligeglad med duften kan du bruge alle produkterne, men vil du gerne have produkter specielt udviklet til mænd, finder du også det i sortimentet.

 

Ecooking produkter

Alle produkter fra ECOOKING er produceret i EU, primært i Danmark. Derudover er emballagen genbrugbar.

På Mecindo finder du Ecooking plejeprodukter inden for kategorierne:

Ansigtspleje

Til din daglige ansigtspleje tilbyder ECOOKING både ansigtscreme og ansigtsserum. Et ansigtsserum er mere tyndtflydende end en ansigtscreme og derfor trænger den dybere ind i huden og arbejder på et bestemt behov. Efterfølgende er det vigtigt at påføre en ansigtscreme, da den både forsegler de aktive ingredienser i huden, tilfører fugt og styrker hudbarrieren.

På Mecindo.dk finder du bl.a.:

  • Ecooking Vitamin Boost Serum
    Dette serum er velegnet til alle hudtyper. Ingredienserne er milde og reparerer effektivt huden, samtidig med at den fugtes.
  • Ecooking Super Serum 
    Er du 35+? Så er dette serummet du skal vælge. Ecooking Super Serum bekæmper aldringstegn samtidig med at huden fugtes intensivt. 
  • Ecooking Fugt Serum
    Kan bruges af alle uanset hudtype – giver fugt og pleje til huden. 

 

Et ansigtsserum er især velegnet til brug, hvis du døjer med rødme, irritation, kløe eller akne i ansigtet. Påfør dit serum først og lade det trænge ind i huden, hvorefter du smører ansigtet ind i din favorit ansigtscreme. 

Din ansigtscreme kan enten være i form af en dagcreme eller natcreme – eller begge. Dagcremen bruges om dagen 

Udover serum og creme fremstiller Ecooking også lermasker, skintonic og rensegel. En lermaske renser og opfrisker huden skånsomt. Desuden reduceres ujævnheder og uren hud effektivt. 

Du finder både ansigtspleje til kvinder og til mænd – uanset hvilket produkt fra Ecooking du vælger, er du garanteret et plejeprodukt der plejer og nærer huden intensivt. Se hele udvalget af ansigtsplejeprodukter her.

 

Kropspleje

Mange overser kroppen når de vælger plejeprodukter, og vælger i stedet kun at pleje huden i ansigtet. Men da huden er vores største organ, kræver den pleje over hele kroppen. Ecooking fremstiller bodycreme, bodylotion, håndcreme, olier og håndsæbe der kan bruges dagligt. 

Fjern døde hudceller, snavs og overskydende hudfedt med Ecooking showergel, og smør kroppen ind i en bodylotion efterfølgende. En bodylotion trænger hurtigt ind i huden og efterlader den blød og smidig. 

 

Læbepleje

Har du ofte tørre, sprukne og sviende læber? Ecookings læbescrub indeholder E-vitamin, sheasmør og olie fra abrikoskerner. Tilsammen har disse ingredienser en regenererende, plejende og blødgørende effekt. 

 

Ecooking til mænd

Er du mand og vil du gerne gøre noget godt for din hud, uden du skal bruge et væld af forskellige produkter? Så bør du prøve Ecooking til mænd. Til hår og krop findes den velduftende Ecooking hår- og kropssæbe som kan bruges til alle hår- og hudtyper. Duften er af frisk citrus og giver et frisk pust i hverdagen. Rensegelen til mænd kan bruges på krop og i ansigtet, hvor den mildt, men effektivt fjerner snavs og overskydende olie i huden. Har du skæg er Ecooking skægolien fantastisk til både barbering og pleje. Skægolien forebygger skægpest og indgroede hår, men fugter også huden under skægget så tørhed, kløe og irritation forebygges. 

Til pleje af ansigtet fugter og nærer Ecooking ansigtscremen huden effektivt. Cremen absorberes hurtigt og fedter ikke. Efter brug forbedres din huds overflade og struktur og tørhed forebygges. Ansigtscremen til mænd kan bruges til alle hudtyper. 

 

En god hudpleje

Hvis ikke du allerede har en god daglig hudplejerutine, bør du overveje at få en. Gennem en daglig hudpleje kan du forebygge og behandle uren hud samt aldringstegn. Allerede fra vi fylder 30 år begynder huden at vise de første aldringstegn, og derfra går det kun én vej. 

Din hudpleje behøver slet ikke være vanskelig og kræve en masse tid – det er faktisk lige til. Herunder giver vi et bud på en god, effektiv og nem hudplejerutine. Brug Ecooking produkterne som en del af plejen, og oplev dansk hudpleje når det er bedst.

 

Rens din hud

Ansigtscreme eller serum virker bedst på en ren og velplejet hud. I løbet af dagen vil døde hudceller, snavs og hudfedt sætte sig på huden og tilstoppe hudens porer. Derfor er det vigtigt, at du hver dag renser huden så alt dette snavs fjernes inden du påfører din creme eller dit serum.

Du kan vælge mellem: 

Skal huden renses i dybden er en god ansigtsscrub helt ideel. Ecooking ansigtsscrub er med korn af mandelkerner, der skånsomt renser huden og efterlader den blød og glat – klar til din favorit creme eller serum. 

 

Fugt din hud

Brug en ansigtscreme eller et serum morgen og aften. I løbet af dagen påvirkes huden af stress, forurening, bakterier og skiftende vejr. Derfor kræver den fugt for at kunne holde sig flot gennem hele dagen. Om natten bruger kroppen energi på at regenerere huden. Derfor er det en god idé at bruge en effektiv natcreme der naturligt bidrager til hudens regeneration. 

 

Køb Ecooking på Mecindo.dk 

Find og køb de effektive hudplejeprodukter fra danske Ecooking her på mecindo.dk. Få en smuk, sund og ensartet hud ved hjælp af de skønne plejeprodukter. Om du er kvinde eller mand er underordnet – Ecooking findes nemlig til alle køn.

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene