Kropsolie & massageolie

viser 1 til 48 af 225 (5 sider )

Hvad er massageolie?

Er der noget bedre end en god massage? Især hvis nakke, skuldre eller ryggen er øm er der intet mere fantastisk end at blive masseret og få løsnet spændingerne. Vi kender alle sammen den hektiske hverdag hvor det kan være svært at finde tiden til at stoppe op et øjeblik og puste ud.
Følelsen af at gå rundt med hovedet under armen og ikke have kontakt til resten af kroppen.
Det bedste resultat af en massage får du ved at bruge en massageolie der får fingre og hænder til at glide bedre. Massageolie kan bruges til massage hvor den virker afspændende, og du får en større indsigt i din krop og psyke. Desuden indeholder mange massageolier ingredienser der varmer, køler, afslapper og fugter – hvilket bare gør hele oplevelsen endnu bedre.
 
En massageolie kan også bruges når du er alene. Brug den efter et varmt bad hvor musklerne er blevet varmet op, og masser olien ind i huden hvor du kan nå. Lad olien trænge ind inden du tager tøj på. 
 
Du kan også bruge massageolien efter hård sport udøvelse. Lige efter en hård præstation er det bedste i verden en afslappende og forkælende massage. Med en god omgang massage opnår du en følelse af velvære og tilfredshed.
Dine muskler afslappes, dit blodkredsløb forbedres, og dit nervesystem opdateres så du bedre kan mærke din krop. Hvad enten du bruger massageolien afspændende eller mere dybdegående vil du og din partner kunne mærke dets virkning.
Du kan komme tættere på din partner ved at give ham eller hende en massage. Ved at bruge nogle af de lækre olier til massage, har du en undskyldning for at nyde din partners bare hud og en chance for at vise hvor meget du elsker ham eller hende.
 

Forskellige typer af massage- og kropsolier

 lad os se på nogle specifikke massageolier, der kan forbedre din massageoplevelse:

Arganolie: Arganolie er fantastisk til tør hud. Massér en mængde arganolie ind i huden efter badet, og lad olien nære og fugte. Arganolie indeholder store mængder omega-3, omega-6 og omega-9 fedtsyrer. Det er bl.a. disse fedtsyrer der giver arganolien sine fantastiske fugtgivende egenskaber.

Castor olie: Castor oil er kendt for sine dybdegående egenskaber og kan være en fremragende baseolie til massage.

Jojobaolie: Jojobaolie er let og absorberes nemt i huden, hvilket gør den ideel til massage.

Magnesiumolie: Magnesiumolie kan bidrage til at lindre muskelspænding og forbedre afslapning under massage.

Mandelolie: Mandelolie er en anden god baseolie til massage, der også fugter huden.

Tea tree oil: Tea tree oil har flere gode egenskaber når det kommer til hudpleje. Tea tree oil har en naturlig svampe- og bakteriedræbende egenskab, og vedligeholder hudens bakterieflora. Brug tea tree oil mod tør hud, kløe, uren hud og sår.

Hvad er massage godt for?

Du har forhåbentligt fået nogle bud på hvad massage er godt for, men faktisk er massage ikke kun godt for ømme muskler. Når du modtager massage, opnår du:
 
En øget blodcirkulation
Bevægelserne fra massagen sætter gang i blodcirkulationen omkring muskelfibrene. På grund af dette næres muskelfibrene med ilt og næringsstoffer. Desuden fjernes affaldsstoffer via blodet. Derfor kan det ofte være en god idé at drikke ekstra vand efter massage.
 
Forbedret lymfecirkulation
Når blodcirkulationen øges og affaldsstoffer fjernes ved hjælp af blodet, sørger lymfesystemet for at filtrere og rense blodet.
 
Hormonudskillelse
Især tre hormoner udskilles når vi modtager massage: dopamin, serotonin og oxytocin. Dopamin og serotonin er lykke hormoner og giver en fornemmelse af lykke og velvære. Oxytocin er derimod et kærlighedshormon der sænker kroppens frygt- og angstniveau. 
 

Sådan giver du massage

Måske er du allerede god til at massere, eller også vil du gerne have nogle gode råd til at blive bedre? Samvirke har i en artikel givet nogle gode råd til hvordan du giver en god massage. Hovedpunkterne i artiklen lyder:
 
 • Hold dig til blød massage
 • Tryk ikke for hårdt
 • Massér med uret 
 • Massér i retning af hjertet
 • Massér ikke knæhaser og albuer
 • Massér ikke personer med feber
 • Massér ikke ved akutte skader
 • Massér ikke gravides ankler
 • Spørg lægen inden du masserer en alvorligt syg person
Læs artiklen Massage derhjemme: 9 ting du skal vide, og bliv klogere på de ovenstående punkter.
Du kan også altid bruge YouTube, hvor du kan finde gode guides til en effektiv og afslappende massage. Der findes et utal af gode guides på både engelsk og dansk.
 

Andre massagerelaterede produkter

Mangler du noget ekstra til din massage, finder du det måske også her på Mecindo.dk. Croll & Denecke fremstiller effektive massageredskaber som:
 
 • Massagebolde: kan rulles rundt på ryggen eller under fødderne. De bidrager til at øge blodgennemstrømningen, og lindrer ømme muskler.
 • Fod massagerulle: Kan placeres på gulvet hvorefter fødderne køres frem og tilbage på de 5 massageruller.
 • Massagehandske: Eksfolierer og massere huden blidt. 
 

Hvad er kropsolie?

Kropsolier findes i mange varianter og med forskellige egenskaber. Du kan sagtens massere end kropsolie ind i huden ligesom en massageolie, men udover at lindre ømheder og smerter kan en kropsolie have andre virkninger. 
 
Bio Oil er en olie der kan anvendes i forbindelse med ar, strækmærker, ujævn hudtone og dehydreret hud. Den skal anvendes i mindst tre måneder, hvorefter en eventuel forbedring vil kunne ses. 
Mellisa ansigts- og kropsolie er rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter. Olien indeholder i alt 7 forskellige planteolier der alle har hver deres fugtgivende egenskaber. Derudover indeholder olien E-vitamin der beskytter cellerne mod oxidativt stress. 
Naturligolie kropsolier tilfører dyb fugt og næring med økologiske ingredienser. De absorberes hurtigt, efterlader huden blød og gennemfugtet uden fedtet følelse. Ideelle til daglig brug, beskytter de mod tørhed og irritation, og giver en sund glød.  
Arganolie er fantastisk til tør hud. Massér en mængde arganolie ind i huden efter badet, og lad olien nære og fugte. Arganolie indeholder store mængder omega-3, omega-6 og omega-9 fedtsyrer. Det er bl.a. disse fedtsyrer der giver arganolien sine fantastiske fugtgivende egenskaber.
Tea tree oil/te træs olie har flere gode egenskaber når det kommer til hudpleje. Tea tree oil har en naturlig svampe- og bakteriedræbende egenskab, og vedligeholder hudens bakterieflora. Brug tea tree oil mod tør hud, kløe, uren hud og sår.  
 

Køb massageolie og kropsolie på Mecindo.dk

Vi har et stort udvalg af massageolier og kropsolier her på Mecindo.dk. Vælg den olie du synes om, og modtage den allerede om 2-4 hverdage. 
Udover massageolier og kropsolier finder du et bredt sortiment med produkter inden for kategorierne håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og bolig og livsstil
Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte os på både mail og telefon.