Eltandbørster

Hvilken eltandbørste skal jeg vælge?

Når du skal vælge din første eltandbørste, vil du helt sikkert opleve, at der mange mærker og modeller at vælge i mellem. Især mærket ”Oral-B” fylder meget på eltandbørste-markedet. Dette er dog ikke uden grund, da de producerer nogle helt fantastiske eltandbørster som virkelig rengør og plejer dine tænder.

Hos Mecindo forhandler vi et fint udvalg af elektriske tandbørster. Du finder eltandbørster til børn, eltandbørster til sensitive tænder og tandkød, eltandbørster til parret og lidt mere miljøvenlige eltandbørster.

Vælg den eltandbørste som passer til dit behov og dine tænder. For at gøre det lettere at vælge, har vi beskrevet nogle af eltandbørsterne herunder.

 • Oral-B Pro 8000 Sensi
  Pro 8000 Sensi  har et kraftigt batteri som holder strøm i flere dage, selvom du børster dine tænder både morgen og aften. Med den indbyggede timer, sørger eltandbørsten for, at du børster dine tænder både morgen og aften. Med sin sensitive indstilling, er eltandbørsten Pro 8000 Sensi, utroligt skånsom overfor dine tænder.
 • Oral-B Pro 790
  Denne sampak med 2 stk. Oral-B Pro 790 eltandbørster er perfekt til dig og din partner. Pro 790 har lang batterilevetid og indbygget børstetimer. Derudover er tandbørsten med 3D teknologi som sørger for, at dine tænder rengøres på alle overflader.
 • Oral-B Star Wars
  En effektiv og flot eltandbørste til børn som får tandbørstningen til at føles som en leg. Eltandbørsten kan i samarbejde med app’en ”Disney Magic Timer”, fortælle dit barn, når børstepositionen skal skiftes. Derudover er det muligt at låse op for sjove Disney figurer som tiden går.
 • Jack N’ Jill
  Eltandbørste til børn som spiller sjov musik under tandbørstningen. Klistermærker medfølger til tandbørsten.
 • Georganics Sonic
  Georganics eltandbørste bruger sonisk-teknologi og høje børstefrekvenser til at fjerne plak og snavs fra tænderne. Pga. sine forskellige indstillinger er eltandbørsten fra Georganics ideel til personer med bøjler. 

Hvornår må børn bruge eltandbørste?

Børn må meget gerne få børstet deres tænder med en eltandbørste. Dog bør du vente til barnet er tre år og alle tænder er blevet synlige. Indtil dit barn er tre år, bør du anvende en ganske almindelig tandbørste. Den primære årsag til dette er, at de almindelige tandbørster til børn har ekstra bløde børster og derfor er meget skånsomme overfor barnets små og nye tænder, men også deres sensitive tandkød.

Når barnet er tre år, er det stadig dig som forælder der børster barnets tænder. Først fra barnet fylder syv år, vil det være i stand til selv at kunne børste sine tænder – det gælder både eltandbørster og almindelige tandbørster.

Sørg altid for at børste tænderne to gange dagligt, både morgen og aften og brug en mængde tandpasta, som svarer til størrelsen på en ært.


Hvordan bruger man en eltandbørste?

En eltandbørste skal ikke bruges på helt samme måde som en almindelig tandbørste. Hold din eltandbørste vinkelret på tænderne med et let tryk (de fleste eltandbørster fortæller dig, hvis du trykker for hårdt), og bevæg børstehovedet fra tand til tand. Du skal lade eltandbørsten børste den enkelte tand i nogle sekunder, før du børster den næste tand. En eltandbørste skal ikke bevæges i cirkelbevægelser, da den selv laver disse bevægelser.

Du kan nederst på denne side se en video, som viser hvordan du bruger en eltandbørste korrekt og dermed opnår den bedste tandpleje.


Er en eltandbørste bedre end en almindelig tandbørste?

Du får rene tænder, forebygger plak og huller ved brug af begge typer tandbørster. Dog er en eltandbørste god til at sørge for, at du børster mindst 2 minutter, men sørger også for, at du ikke børster for hårdt og skader dit tandkød. 

Det er ikke alle der bryder sig om den snurrende bevægelse en eltandbørste laver, så det er en smagssag om du er til en eltandbørste eller en almindelig tandbørste. 


Køb din nye eltandbørste på mecindo.dk

Find din nye eltandbørste på mecindo.dk. Vi forhandler eltandbørster til gode priser fra populære mærker. Hvis du gerne vil have en eltandbørste på tilbud, så hold øje med vores side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du besked så snart en eltandbørste er på tilbud.

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.