Urtekram

Urtekram er en af de største producenter inden for både fødevarer og plejeprodukter til hele familien. Vi har hos Mecindo samlet et stort udvalg af deres produkter, og samtidig gjort prisen eftertragtet. Find hvad du skal bruge her, hvor du desuden kan læse meget mere om den skandinaviske grossist.


viser 1 til 48 af 408 (9 sider )

Historien om Urtekram

Urtekram International A/S er Skandinaviens største økologiske grossist. Deres hovedkontor ligger i Danmark i smukke Mariager. Ideen om at opstarte denne virksomhed opstod i 1972, hvor netop fællesskab og bevidstheden om miljøet var i højkurs.

Det var danske Lisbeth Damsgaard og Ronnie McGrail der fik ideen om at sælge miljørigtige og økologiske produkter og dermed opstartede de en lille helsekost butik hvorfra de solgte forskellige produkter- alle med fokus på den simple og rene livsstil.

En Urtekræmmer er et gammelt ord for en købmand af urter og krydderier, netop derfor syntes Urtekram som det bedst passende navn. I løbet af årene er Urtekram som bekendt vokset betydeligt og i dag sælger de deres produkter i mere end 36 lande. At vokse er også en af Urtekrams mål. Fordi de, jo flere økologiske og fairtrade produkter de udvikler og sælger, jo mere godt kan gøre for miljøet, mht. sundhed og fremme ansvarlig fødeproduktion.

 

Urtekram fødevarer

Urtekram producerer et væld af økologiske, smagfulde og nærende fødevarer. På mecindo.dk har vi samlet en stor del af Urtekrams fødevarer, og vi har tilmed nogle af de billigste priser her i Danmark. Gå på opdagelse i kategorier som:

Mange af produkterne bærer ”Svanemærket”, ”Astma & Allergi mærket” og økologimærker.

 

Populære fødevarer

På trods af at vi forhandler et stort udvalg af Urtekram produkter, er der især nogle fødevarer der løber med titlen som de mest populære blandt vores kunder:

 

Urtekram plejeprodukter

Gør noget godt for din krop hverdage. Kroppen har brug for pleje og næring, og det giver du den gennem brugen af plejeprodukter til hud og hår fra Urtekram.

Find dine plejeprodukter i kategorierne:

Mange af produkterne bærer ”Svanemærket”, ”Astma & Allergi mærket” og økologimærker.

 

Populære plejeprodukter

 

Urtekrams emballage

Urtekram tænker på miljøet i alt hvad de foretager sig. Deres plejeprodukter findes i glas, metal og plastikemballage, men i løbet af hele 2019 udskiftes deres plastemballage til flasker og tuber. De nye flasker og tuber er fremstillet af sukkerrør plast, og vil have samme høje kvalitet som emballagen har i dag. 

Den sukkerørsplast som Urtekram anvender stammer fra sukkerrørsaffald. At det er affald, har intet med kvaliteten at gøre – det er bare blevet i overskud i produktionen af andre ting. 

Sukkerrør optager store mængder CO2, og høstes for bl.a. at anvende det til produktionen af miljøvenligt plast. 

 

Mecindo er forhandler af Urtekram

Køb alt inden for fødevarer og plejeprodukter fra Urtekram, til hele familien her på Mecindo.dk. Vi har et enormt udvalg og til billige priser hvor alle kan være med. Find ingredienser til aftensmad, middagsmad, morgenmad, madpakke, snacks og alle plejeprodukter til din daglige plejerutine. 

Bestil online i dag og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte os på både mail og telefon.  

 
Læs mere Skjul