Urtekram

URTEKRAM - Always Organic
 

Urtekram tilbyder økologiske fødevarer og plejeprodukter til hele familien. Hos Mecindo finder du et stort udvalg af vegansk hår- og hudpleje samt økologisk mad fra Urtekram, som inspirerer dig til en grønnere og mere bæredygtig hverdag.
 


Urtekram startede sin økologiske rejse i 1972, hvor nogle af de første produkter, der blev solgt, i en lille købmandsbutik i København, var plejeprodukter og krydderier. Det har i dag ført til, at Urtekram har et bredt udvalg inden for både fødevarer og beauty serier.


Populære produkter fra URTEKRAM
 

 
 

 

Urtekram balance plejeserie uden parfume

Oplev Urtekram Find Balance plejeserie uden parfume

Tag et øjeblik, træk vejret og oplev Find Balance, vores nye duftfrie, allergicertificerede skønhedsplejeserie til sensitiv hud og hovedbund.

Nyd den beroligende, plejende fornemmelse af omhyggeligt udvalgte milde, naturlige ingredienser på din følsomme hud og hår og føl dig let og forfrisket.  

Nyd plejende ingredienser som aloe vera, sheasmør og naturlige olier. Serien er allergi certificeret, certificeret af Ecocert Cosmos Organic, 99-100% naturlig oprindelse og vegansk.

Serien er helt duftfri og indeholder body wash, bodylotion, håndsæbe, håndcreme, deodorant og balsam og shampoo.


viser 1 til 48 af 407 (9 sider )

Mangler du en ny olie til din madlavning? Læs mere om de mange skønne olier fra Urtekram, her i artiklen.

 

Historien om Urtekram

Urtekram International A/S er Skandinaviens største økologiske grossist. Deres hovedkontor ligger i Danmark i smukke Mariager. Ideen om at opstarte denne virksomhed opstod i 1972, hvor netop fællesskab og bevidstheden om miljøet var i højkurs.

Det var danske Lisbeth Damsgaard og Ronnie McGrail der fik ideen om at sælge miljørigtige og økologiske produkter og dermed opstartede de en lille helsekost butik hvorfra de solgte forskellige produkter- alle med fokus på den simple og rene livsstil.

En Urtekræmmer er et gammelt ord for en købmand af urter og krydderier, netop derfor syntes Urtekram som det bedst passende navn. I løbet af årene er Urtekram som bekendt vokset betydeligt og i dag sælger de deres produkter i mere end 36 lande. At vokse er også en af Urtekrams mål. Fordi de, jo flere økologiske og fairtrade produkter de udvikler og sælger, jo mere godt kan gøre for miljøet, mht. sundhed og fremme ansvarlig fødeproduktion.

 

Urtekram fødevarer

Urtekram producerer et væld af økologiske, smagfulde og nærende fødevarer. På mecindo.dk har vi samlet en stor del af Urtekrams fødevarer, og vi har tilmed nogle af de billigste priser her i Danmark. Gå på opdagelse i kategorier som:

Mange af produkterne bærer ”Svanemærket”, ”Astma & Allergi mærket” og økologimærker.

 

Populære fødevarer

På trods af at vi forhandler et stort udvalg af Urtekram produkter, er der især nogle fødevarer der løber med titlen som de mest populære blandt vores kunder:

 

Urtekram Nordic Beauty

Oplev en verden af økologisk certificeret skønhedspleje og mærk den omfavnende fornemmelse af naturlige ingredienser på din hud og hår. Alle Urtekram Beauty produkter er veganske og økologisk certificerede af Ecocert i henhold til Cosmos standarden og alle ingredienser nøje udvalgt med 99-100% naturlig oprindelse. Emballage fremstillet af plantebaseret plast betyder mindre brug af konventionel plast, og mere omtanke for miljøet og for dig.
Forkæl dig selv og oplev den følelse, der varer ved. Hver dag.

Find dine plejeprodukter i kategorierne:

Mange af produkterne bærer ”Svanemærket”, ”Astma & Allergi mærket” og økologimærker.

 

Populære plejeprodukter

 

Urtekrams emballage

Urtekram tænker på miljøet i alt hvad de foretager sig. Deres plejeprodukter findes i glas, metal og plastikemballage, men i løbet af hele 2019 udskiftes deres plastemballage til flasker og tuber. De nye flasker og tuber er fremstillet af sukkerrør plast, og vil have samme høje kvalitet som emballagen har i dag. 

Den sukkerørsplast som Urtekram anvender stammer fra sukkerrørsaffald. At det er affald, har intet med kvaliteten at gøre – det er bare blevet i overskud i produktionen af andre ting. 

Sukkerrør optager store mængder CO2, og høstes for bl.a. at anvende det til produktionen af miljøvenligt plast. 

 

Mecindo er forhandler af Urtekram

Køb alt inden for fødevarer og plejeprodukter fra Urtekram, til hele familien her på Mecindo.dk. Vi har et enormt udvalg og til billige priser hvor alle kan være med. Find ingredienser til aftensmad, middagsmad, morgenmad, madpakke, snacks og alle plejeprodukter til din daglige plejerutine.