La Roche Posay

La Roche Posay

Hudplejeprodukterne fra La Roche-Posay er designet til at pleje hud og indeholder blandt andet kildevand fra kilden ved La Roche-Posay i Midtfrankrig. 

Kildevandet, der er opstået i regnvandets møde med en kalkrig klippegrund, indeholder en alkymistisk blanding af mineraler og sporstoffer, der er den essentielle ingrediens i La Roche-Posays produkter.

Læs mere Skjul

viser 1 til 48 af 58 (2 sider )

La Roche-Posay kildens vand testes årligt omkring 1000 gange, og kan drikkes direkte ved kilden, så rent er det!

Produkterne fra La Roche-Posay hjælper ved:

  • Eksem
  • Psoriasis
  • Andre former for sensitiv hud
  • Skrøbelig hud

La Roche-Posay hudplejeprodukter

Når du begynder at bruge La Roche-Posay hudplejeprodukter, vil du opleve, at forskellige produkter har forskellige teksturer. Netop dette arbejdes der intenst med, når nye produkter udvikles hos La Roche-Posay, for cremerne skal både kunne optages af huden, men også give den virkning, som er deres formål. 

Derfor er nogle cremer fedtede, mens andre for eksempel er hurtigtopløsende, ligesom nogle cremer er nemmere at smøre ud. Også rensemidlerne har forskellige teksturer til deres forskellige rensende formål.

Folk med hudproblemer oplever ofte bivirkninger som søvnproblemer og problemer med præstationsevnen - dette kan skyldes udseendet (hvis problemerne er tydelige for det blotte øje), kløen, svien og andre gener. Hos La Roche-Posay arbejdes der intenst med at mindske disse gener og give folk et bedre liv uden bivirkninger.

La Roche-Posay Effaclar serien

Effaclar er en produktserie til rens og pleje af ansigt og hals. Effaclar produkterne er specielt gode til dig, der har bumser og på anden måde uren hud. 

Produkterne er både fugtgivende og beroligende og passer og plejer den fedtede og urene hud. Når du bruger produkterne i La Roche-Posay Effaclar serien, renser og genfugter du din hud og genopretter spændstigheden.

La Roche-Posay Effaclar cremerne har en gelé-agtig konsistens, der hurtigt trænger ind i huden. 

Akne kan opstå når

  • Du bliver teenager
  • Ved hormonforandringer
  • Du bliver stresspåvirket
  • Du bruger kosmetik, der tilstopper porerne

La Roche-Posay Toleriane

Din hud bliver konstant udsat for UV-stråler, forurening og stress, og dette kan svække hudens barrierer. At holde huden fugtig er nøgleordet for at få en sund og levende hud. 

Det er her Toleriane produkterne kommer ind i billedet. La Roche-Posay Toleriane bevarer og genopretter hudens barrierer, og ingredienser som glycerin, ceramid, niacinamid (B-3 vitamin) og La Roche-Posay kildens vand genopbygger fugtigheden. 

Rens og vask huden dagligt med Toleriane produkterne, hvis formula fjerner overskydende fedt, samtidig med at de bevarer hudens barrierer og PH-værdi. La Roche-Posay Toleriane giver en ren og frisk hud.

Læs mere Skjul