La Roche Posay

Hudplejeprodukterne fra La Roche Posay er designet til at pleje hud og indeholder blandt andet kildevand fra kilden ved La Roche Posay i Midtfrankrig. 

Kildevandet, der er opstået i regnvandets møde med en kalkrig klippegrund, indeholder en alkymistisk blanding af mineraler og sporstoffer, der er den essentielle ingrediens i La Roche Posays produkter.viser 1 til 48 af 55 (2 sider )

Hvem er La Roche Posay

Det termalske kildevand fra La Roche Posay, har været anvendt i dermatologiske sammenhænge siden starten af 1900-tallet, og i dag er produktsortimentet enormt. Siden 1975 er det termalske kildevand konsekvent blevet anvendt som ingrediens i La Roche Posays hudplejeprodukter. 

Kildevandet har et naturligt indhold af mineraler, salte og sporstoffer:

 • Bicarbonat, 396 mg/L
 • Calcium, 140 mg/L
 • Silicia, 30 mg/L
 • Selen, 60 mcg/L
 • Kobber, 220 mcg/L
 • pH-værdi, 7


La Roche Posay produkter

Produkterne er af høj kvalitet, og udvikles med fokus på deres effektive virkning. Udviklingen foregår i tæt samarbejde med dermatologer, som har stor viden omkring huden og dennes behov.

 • Ingredienserne er dokumenterede i forhold til deres egenskaber og virkning
 • Produkterne indeholder termalsk kildevand
 • Produkterne er særligt velegnede til sensitiv hud


La Roche Posay kildens vand testes årligt omkring 1000 gange, og kan drikkes direkte ved kilden, så rent er det!

Produkterne fra La Roche Posay hjælper mod:

 • Eksem
 • Psoriasis
 • Andre former for sensitiv hud
 • Skrøbelig hud


La Roche Posay hudplejeprodukter

Når du begynder at bruge La Roche Posay hudplejeprodukter, vil du opleve, at forskellige produkter har forskellige teksturer. Netop dette arbejdes der intenst med, når nye produkter udvikles hos La Roche Posay. Det skyldes, at cremerne både skal kunne optages af huden, men også give den virkning, som er deres formål. 

Derfor er nogle cremer fedtede, mens andre for eksempel trænger hurtigt ind, ligesom nogle cremer er nemmere at smøre ud. Også rensemidlerne har forskellige teksturer til deres forskellige rensende formål.

Folk med hudproblemer oplever ofte bivirkninger som søvnproblemer og problemer med præstationsevnen - dette kan skyldes udseendet (hvis problemerne er tydelige for det blotte øje), kløen, svien og andre gener. Hos La Roche Posay arbejdes der intenst med at mindske disse gener og give folk et bedre liv uden bivirkninger.


La Roche Posay Effaclar serien

Effaclar er en produktserie til rens og pleje af ansigt og hals. Effaclar produkterne er specielt gode til dig, der har bumser og på anden måde uren hud. 

Produkterne er både fugtgivende og beroligende og passer og plejer den fedtede og urene hud. Når du bruger produkterne i La Roche Posay Effaclar serien, renser og genfugter du din hud og genopretter spændstigheden.

La Roche Posay Effaclar cremerne har en gelé-agtig konsistens, der hurtigt trænger ind i huden. 

Akne kan opstå når

 • Du bliver teenager
 • Ved hormonforandringer
 • Du bliver stresspåvirket
 • Du bruger kosmetik, der tilstopper porerne


La Roche Posay Toleriane

Din hud bliver konstant udsat for UV-stråler, forurening og stress, og dette kan svække hudens barriere. At holde huden fugtig er nøgleordet for at få en sund og levende hud. 

Det er her Toleriane produkterne kommer ind i billedet. La Roche Posay Toleriane bevarer og genopretter hudens barrierer, og ingredienser som glycerin, ceramid, niacinamid (B3-vitamin) og La Roche Posay kildens vand genopbygger fugtigheden. 

Rens og vask huden dagligt med Toleriane produkterne, hvis formular fjerner overskydende fedt, samtidig med at de bevarer hudens barrierer og pH-værdi. La Roche Posay Toleriane giver en ren og frisk hud.


La Roche Posay Cicaplast

Er din hud svækket? Cicaplast er La Roche Posays SOS-serie for alle. Produktserien behandler alt lige fra små rifter, småskader og til irritation på huden. I SOS-serien finder du læbebalsam, håndcreme, B5-balm og B5-gel. Tørre læber og tørre hænder kan især plejes med seriens effektive produkter. 


Populære La Roche Posay produkter

Vi har mange La Roche Posay produkter her på Mecindo, men nogle af produkterne er specielt populære. Herunder finder du en kort beskrivelse af disse produkter – måske ét af dem er noget for dig.


La Roche Posay Anthelios Børn sollotion

En fantastisk og vandresistent solcreme til børn. Solcremen beskytter mod UVA-stråler, og fugter helt uden at klistre. 

La Roche Posay Lipikar Balm Ap+

Lipikar Balm Ap+ er en bodylotion til meget tør hud. Ud over at behandle den tørre hud, virker den kølende og beroligende på huden. Selvom det er en bodylotion, kan du også anvende den på huden i ansigtet. Den absorberes hurtigt og fedter ikke.


La Roche Posay Effaclar H

Trænger dit ansigt til en omgang intensiv fugt, og er den i forvejen fedtet og uren? Så er Effaclar H den rette ansigtscreme til dig. 


La Roche Posay Anthelios Kids Wet Skin

Med en solbeskyttelse på hele 50+, er La Roche Posay Anthelios Kids Wet Skin perfekt til børn. Den er vandfast og kan påføres både tør og våd hud. 


La Roche Posay Cicaplast Mains håndcreme

Sprækker dine hænder? Er de tørre og smertefulde? Cicaplast Mains er til dig der ønsker en håndcreme der hurtigt absorberes. Cremen beroliger, plejer og reparerer tørre og sprukne hænder – hurtigt og effektivt. 


Tips til en god hudpleje

 • Morgen: Om natten regenererer din hud, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at rense din hud om morgenen. Ved at rense huden fjerner du døde hudceller, snavs og fedt. Huden får de bedste betingelser for at kunne ånde frit, og du undgår at huden bliver irriteret og rød. Efter rensning kan du med fordel bruge en god ansigtscreme. Vælg en creme der passer til din hudtype, alt efter om den er tør, fedtet, sensitiv eller noget fjerde.

 • Aften: Inden sengetid bør du igen rense huden. I løbet af dagen udsættes huden for bakterier, stress og forurening. Når du renser huden, fjernes alt dette effektivt. Slut evt. af med en natcreme der giver huden fugt og næring, så den kan regenerere sig selv om natten. 

 • Hele dagen: Hvis du på nogle områder af kroppen døjer ekstra meget med f.eks. tør hud, kan du i løbet af dagen påføre creme, gel eller lotion på de berørte områder. 


Køb La Roche Posay hos Mecindo

Se vores store udvalg af de lækre plejeprodukter fra La Roche Posay, og find din næste creme eller makeup her på Mecindo. Vi har billige priser, og du kan få dine varer leveret til din private adresse inden for 2-4 hverdage. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. 

Læs mere Skjul