Pistacienødder

Lækre nødder.

Der findes næsten ikke en mere delikat spise end pistacienødder - køb dem hos Mecindo allerede i dag. Disse lækre, grønne nødder er en velsmagende snack, de er skønne i desserter, uovertrufne i brød og kager og smager fantastisk, hvad enten du ønsker at spise usaltede pistacienødder, saltede pistacienødder med skal eller pistacienødder uden skal. 

Læs mere
Læs mere Skjul

Pistacienødder er pistacietræets frugter. Pistacietræer gror hovedsageligt i Mellemøsten, i Iran og i USA. Enpistacienød er på størrelse med en hasselnød, når den vokser på træet, nødden er omgivet af et lag frugtkød, som tørrer ind, når frugten modner.
Når man rister pistacienødderne revner frugtskallen, og det er herefter nemt at få nødden ud ved at brække skallen i to.

Der er et højt indhold af de sunde fedtstoffer i pistacienødder

Køb pistacienødder online

Hav altid et lager i huset af pistacienødder uden skal, usaltede pistacienødder eller ristede pistacienødder - køb dem hos Mecindo sammen med andre nødder og kerner. Pistacienød er en dejlig spise og kan bruges til mange ting - drys f.eks. hakkede, usaltede pistacienødder på dine desserter og kager - det giver et fantastisk flot finish. Eller drys pistacienødder på din morgenmad og lad din krop få glæde af de sunde fedtstoffer, som en pistacienød indeholder. 

Pistacienødder uden skal

Pistacienødder uden skal er som regel usaltede pistacienødder. De har en flot, grøn farve og ser både spændende ud og smager fortræffeligt i kager og desserter.
Du kan aldrig få bestilt for mange pistacienødder - køb dem allerede i dag.