Mandler

Fantastisk kilde til sunde fedstoffer.

Mandler- man må bare elske dem! Mandler er den sødeste, mest knasende, delikate og sunde snack, man overhovedet kan forestille sig, og har du først vænnet dig til at spise disse skønne nødder, hvad enten du foretrækker økologiske mandler, blancherede mandler, mandelflager, billige mandler eller de dyre af slagsen, så vil du aldrig siden undvære dem. 
Køb de fantastiske økologiske mandler og brug dem hele ovenpå desserter eller drys mandelflager på dine desserter eller din morgenmad.
 Mandelflager kan også drysses over wokretter for at give retten en sprød og velsmagende finish.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Bliv sund med mandler

Blandt mandlers gode egenskaber kan nævnes at de er:

  • Glutenfri
  • Fyldt med vitamin E og B
  • En god kilde til jern
  • En god kilde til magnesium
  • En lige så god kilde til kalk
  • Og har et højt indhold af de sunde, umættede fedtsyrer

From Russia with love..

Mandlerne stammer fra stepperne i Asien, det der senere blev kendt som Sovjetunionen. De var en værdifuld handelsvare for de handlende, der drog ad Silkevejen fra Asien til Mellemøsten. Rent faktisk nævnes mandler i bibelen og regnes for verdens ældste afgrøde. Nu gror mandlerne hovedsageligt i Californien og i Sydeuropa; og kommer man til Sydeuropa i februar/marts måned, så er de blomstrende mandeltræer et utroligt syn.

Køb både billige mandler og økologiske mandler online

Hos Mecindo forhandler vi hele, billige mandler, økologiske mandler, blancherede mandler, mandelflager - som er smuttede, blancherede mandler samt den skønne mælkechokolade fra Vivani med ristede og blancherede mandler. Billige mandler bør du altid have på lager!

Læs mere Skjul