Valnødder

Rig på Omega 3-fedtsyrer og B-vitaminer

Valnød er den nød som indeholder flest antioxidanter. Antioxidanter er med til at øge kroppens immunforsvar og beskytter cellerne i kroppen; og bare syv valnødder om dagen er nok til at opnå en positiv effekt! Rent faktisk får man dobbelt så mange antioxidanter ved at spise valnødder, som ved at spise andre nødder; dette skyldes bl.a. at flere andre nødder ristes - f.eks. cashewnødder og jordnødder - og ved opvarmningen nedbrydes mængden af antioxidanter.

Læs mere Skjul

Spis valnødder med god samvittighed.

Mange afholder sig fra at spise nødder, fordi nødder har et højt fedtindhold. Men man skal tænke på, at fedtet i nødder er det sunde flerumættede fedt, som er meget sundere end mættet fedt fra f.eks. kød og mælkeprodukter. Det er derfor en god ide at spise valnødder

Køb billige valnødder online.

Hos Mecindo har vi flere forskellige valnøddeprodukter, både billige valnødder og de lidt dyrere økologiske af slagsen. Valnød findes desuden i vores Just natural Nøddemix og i vores Just Natural Frugt og Nøddemix.

Valnødder - køb dem i dag og bliv sundere allerede i morgen

Valnød er et sundt alternativ i slikskålen, de smager skønt ovenpå morgenmadsprodukter og - billige -valnødder smager fantastisk i brød og boller.  Billige valnødder såvel som dyre valnødder menes at have en positiv effekt på ens kolesteroltal. Så valnød er en sundhedsbombe ud over det sædvanlige! 

Læs mere Skjul