Macadamianødder

Sunde nødder med gode fedtstoffer.

Macadamianødder - køb dem i dag og oplev denne fantastisk velsmagende nød, som på det nærmeste smelter i munden.

Macadamianødderne er verdens fedeste nød, men det skal du imidlertid ikke lade dig skræmme af, for macadamia nødder er samtidig nogle af de sundeste nødder, du kan sætte tænderne i.

Læs mere Skjul

Hvor kommer macadamianødder fra?

Macadamianødder vokser på de stedsegrønne macadamia træer, som vokser i Australien.
 Macadamia nødder vokser i klaser; udenpå har nødden et grønt frugtkødsagtigt lag, og indenunder finder man den meget hårde skal, som indeholder 1 - 2 macadamia nødder. 

Macadamianødder - køb dem og spis dem enten søde eller salte.

Salte macadamia nødder smager fantastisk til drinks eller bare som en sund snack, men du kan også bruge nødderne i det søde køkken.
Hak dem og bland dem med chokolade - eller overtræk de hele nødder med chokolade, det er en himmerigsmundfuld ud over det sædvanlige! Macadamia nødderne smager desuden fantastisk sammen med banan. 

Macadamianødder - køb dem online .

Hos Mecindo kan du købe macadamia nødderne fra Just Natural i poser af 125 gram. Vi sælger nødderne i små portioner, da holdbarheden efter åbning ikke er mere end 14 dage. Det kan anbefales at fryse nødderne, så bliver holdbarheden forlænget.
Macadamia nødderne indeholder både magnesium og zink. Opbyg dit lager af lækre nødder medmacadamianødder køb dem allerede i dag.