Cashewnødder

Små lækre næringsbomber.

Cashewnødder er en ægte himmerigsmundfuld og et dejligt supplement til andre typer af nødder. Saltede cashewnødder smager fantastisk til både drinks, ovenpå salat og i mad. Køb billige cashewnødder online hos Mecindo. Her kan du købe både ubehandlede samt saltede cashewnødder.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Hvad er cashewnødder?

Cashew er nyreformede frø, som udvikles på spidsen af cashewfrugten, som vokser på cashewtræer. Cashewtræer stammer oprindeligt fra Brasilien, men er gennem årene blevet spredt til flere lande, og i dag dyrkes de derfor vidt omkring. Træet kan blive op til 20 meter og kaldes desuden for elefantlustræet. 

Frugten som cashewtræet danner, spises som almindelig frugt af de lokale, eller presses til en delikat juice. Nødderne har en mild og blød smag og kan friste de fleste – enten som snack eller i madlavningen. 


Cashewnødder i madlavning

Cashewnødder bruges meget i det asiatiske køkken, hvor de drysses ovenpå varme retter eller kommes i retten lige før endt tilberedning.

Lav en lækker dip med cashewnødder - cashewnødderne blendes med citronsaft, evt. hvidløg og krydderier efter behag, til en cremet masse. Du kan både bruge saltede cashewnødder og ubehandlede cashewnødder til dip.

Hav altid billige cashewnødder på lager - hæld lidt flydende honning over nødderne og spis dem ovenpå dit foretrukne morgenmadsprodukt, det er sundt og lækkert. På mecindo.dk finder du et stort udvalg af sunde, økologiske og nærende morgenmadsprodukter

Hvis du skal være vært til en fest, have en hyggelig aften eller noget tredje, kan du også nyde de chokoladeovertrukket cashewnødder fra The Raw Chocolate Company. Lav evt. en skål med blandende nødder. Du kan f.eks. blande cashewnødderne med valnødder, hasselnødder, mandler og paranødder.


Cashewnødder næringsindhold

Cashewnødder er rige på gode næringsstoffer som:

  • Niacin: bidrager til et normalt energistofskifte, normale slimhinder og en normal psykologisk funktion.
  • Magnesium: bidrager til at mindske træthed og udmattelse og nervesystemets normale funktion.
  • Kalium: bidrager til en normal muskelfunktion og at vedligeholde et normalt blodtryk.
  • Zink: bidrager til et normalt syre-base-stofskifte og en normal omsætning af kulhydrater.
  • Jern: bidrager til en normal kognitiv funktion og en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin.

Derudover er tørristede cashewnødders næringshold pr. 100 gram som følgende:

  • 600 kcal
  • 15,3 gram protein
  • 2,9 gram fedt
  • 46,4 gram fedt – heraf 27,3 monoumættede fedtsyrer
  • 32,7 gram kulhydrat

Cashewnødder har et højt indhold af monoumættede fedtsyrer og har en gavnlig effekt på dit kolesteroltal ligesom andre nødder - cashewnødder er sundest usaltede, og uden chokoladeovertræk. 


Køb cashewnødder hos Mecindo

Vi fører de billige cashewnødder fra Just Natural - både økologiske, ubehandlede samt ristede og saltede cashewnødder. Find de smagfulde nødder fra mærker som Biogan, Clearspring, Rømer, Spis Økologisk, Urtekram og mange flere. 

Bestil dine cashewnødder i dag og få dem leveret allerede inden for 2-4 hverdage. Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, kan du altid kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. 

Læs mere Skjul