Chai te

Chai-te indeholder traditionelt de indiske krydderier kanel, kardemomme, nellike, ingefær, anis, peber og laurbærblade samt i nogle tilfælde sort te.
Der eksperimenteres dog en del med Chai-te, og der kan derfor findes Chai te med mange nye ingredienser som appelsin og æble.
Chai-te nydes originalt med varmt vand, men kan også nydes med varm mælk hvilket kaldes en Chai-latte eller Chai-chino alt efter blandingsforholdet.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Aromaer og sensationer fra østen

Chai te, den fantastiske drik der stammer fra de østlige lande, er kommet til vesten for at blive. Chai te er, med god grund, blevet en af de mest hippe og populære drikke blandt folk der går op i sundhed og generel velvære. Derfor har vi valgt at inkludere den lette og velsmagende drik i vores sortiment på Mecindo. 

Chai te har, udover dens dejlige og forfriskende smag, en masse helbredsmæssige fordele. Chai te kan både være godt for din forbrænding, dit hjerte og din fordøjelse.
Derudover kan det, i nogle tilfælde, hjælpe med at lindre symptomer ved influenza og feber. En anden simpel, men bestemt ikke uvæsentlig virkning af chai te, er bekæmpelse af træthed. En god kop varm chai te kan være er et af de bedste våben mod en stresset dag på kontoret eller en lang dag i skole. 

Chai te er ikke bare chai te

Har du lyst til at prøve en anden variant af den lækre te, kan vi anbefale at give sig i kast med en chai latte. En chai latte er, som nævnet lægger an til, te der er blevet blandet med en lækker form for mælk, typisk med en skummende konsistens.

Du kan sagtens forsøge dig med at lave chai latte derhjemme, og hele vores sortiment kan anvendes til det formål. Er du i tvivl, om hvilken af vores te der passer bedst til det, kan du naturligvis altid kontakte vores kundeservice.
Vi har eksperter, der kan levere viden omkring alle vores produkter, og der er ingen undtagelse i tilfældet med chai latte. Prøv dig frem med en lækker variation af den sunde og velsmagende chai te. 

>Mecindos udvalg

Mecindo går op i have de sundeste produkter som overhovedet muligt. Derfor har vi inkluderet en lang række forskellige slags chai te, da det er umuligt at komme uden om teens sundhedsmæssige fordele. Prøv den! Du vil ikke fortryde det. Du får naturligvis billig fragt og hurtig levering, hvis du køber te af os.

Læs mere Skjul