Matcha te

Den ultimative grønne te.

Vidste du? Matcha Te er grøn te pulver som er lavet på den mindste knop fre tebusken. Du får dermed 100% af de gode næringsstoffer som matcha grøn te indeholder- den er bare ikke fortyndet. 
Her kommer en liste over nogle af alle dine fordele ved at drikke Matcha grøn te:

  • Fuld af antioxidanter, vitaminer og fibre
  • Matcha te har et naturligt indhold af koffein og samtidigt beroligende
  • Sætter din forbrænding i gang med op til fire gange
  • Beskytter dig mod sygdomme
  • 1 kop Matcha Te = 10 kopper Grøn Te pulver
Læs mere Skjul

Historie

Matcha Te er grøn te pulver som laves efter traditionel japansk tradition. Matcha te laves af helt friske og fine teblade fra årets første høst som dampes og males til et fint pulver. Dette resulterer i en flot, dyb jadegrøn farve og en fyldig, rund smag såvel som en generelt tykkere konsistens end almindelig grøn te.
Matcha Te pulver er meget opkvikkende og har et utroligt højt indhold af A-, E- og C-vitamin samt forskellige mineraler og polyphenoler, da de pulveriserede blade indtages.

Kvalitets grad

Vækstbetingelser, tidspunkt for høst og forarbejdning har en direkte virkning på prisen og ikke mindst smagen af din Matcha Te:

  1. Ceremonial Grade kvalitet bruger de fineste og mindste, skyggedyrkede blade fra tebusken- dette giver teen en meget levende grøn farve og en let sødlig, blød smag
  2. Premium Grade kvalitet er ideel både til at drikke og hjemmebag. Teen kan tilføje en unik smag og en utrolig farve til mad- og drikkevarer
  3. Basic Grade kvalitet er let bitter, billigere og bruges generelt kun til madlavning.

Her på mecindo kan du købe det fantastiske matcha te i to udgaver. Du kan købe Clearsprings 100% rene Matcha te pulver for den bedste, mest koncentrerede udgave, eller du kan købe din Matcha te som matcha te breve.

Læs mere Skjul