Dansk Tang

Køb din tang fra Dansk Tang her på Mecindo.dk. Læs mere om Dansk Tang og de forskellige tangtyper her på siden, og bliv klogere på hvad der er så specielt ved tang. Smagen er fantastisk, og så er tang desuden en god kilde til protein, mineraler og vitaminer.


Hvem er Dansk Tang?

Dansk Tang er en dansk virksomhed der har specialiseret sig i at høste tang. Tangen findes i mange varianter og indeholder vitaminer, mineraler og næring. Tangen høstes omkring Odsherred i dybder fra 1-12 meter dybde.
Desuden smager tang fantastisk, men der er ikke alle der kender til mulighederne med tang som en del af den daglige kost. Dette kan du læse meget mere om her på siden. 


Tang som en del af kosten

Du kan med fordel spise tang og gøre den til en del af din daglige kost. Tang indeholder masser af næringsstoffer, vitaminer og mineraler og så er det både sundt og velegnet til veganere.
Tang indeholder jod, og nogle typer indeholder meget af mineralet. I Danmark er det især sukkertang der har et stort indhold af jod. Proteiner findes også i tang, men mængden af proteiner varierer mellem årstiderne. Om sommeren er proteinindholdet ofte størst. 


Typer af tang

Der findes et væld af tang i havet, og for at gøre det nemmere at kende forskel, har vi herunder kort beskrevet nogle af de tang-typer du kan møde i Dansk Tangs udvalg.

Gracilaria

En dansk tangtype med et utroligt lækkert bid. Gracilaria har desuden en let salt smag.

Fingertang

Navnet kommer af, at tangen ligner fingre. Fingertang er tyk som læder, og har et smagfuldt lækkert bid.

Søl

Kaldes også for havets bacon. Smagen er fantastisk og let saltet.

Havsalat

En grøn, tynd og lækker tang. Havsalaten kan bruges i alle retter hvor almindelig salat bruges.

Sukkertang

Er sød og saltet. Sukkertang kan bruges i utroligt mange retter.

Ribbeblad

En smuk tang der gør sig godt i mange retter. Smagen er nærmest magisk og kan lides af de fleste.

Blomkålstang

Har et hårdt bid og ligner en lilla form for blomkål. Deraf navnet, blomkålstang. 


Produkter fra Dansk Tang

Dansk Tang sortimentet på Mecindo.dk består af salt, olie, tørret tang og sennep – alt sammen med tang fra det danske farvand. De smagfulde salte med tang findes i varianter med røget tang og jomfruhummer.
Brug saltet i din madlavning, hvor den især kommer til sin ret i retter med fisk og skaldyr.
Dansk Tang olie er ideel til sommersalaten, eller i en hjemmelavet dressing. Olien er tilsat ramsløg og har en frisk smag.
Tørret tang kan spises som snack, eller lægges i blød i vand og anvendes i salater. Vælg din favorit og prøv de mange anvendelsesmuligheder. 


Køb Dansk Tang på Mecindo.dk

På Mecindo.dk finder du et spændende udvalg af Dansk Tang fødevarer til billige priser. Vælg bl.a. de populære tangsalte og tørret tang.
Bestil online i dag og få dine produkter leveret inden for 2-4 hverdage.

Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. 


Læs mere Skjul