Konjac Sponge Company

Konjac svampe fra The Konjac Sponge Company rengør og plejer huden skånsomt. Svampene er lavet af plantemateriale og er meget udbredte i asien. Oplev hvad en konjac svamp kan for din hud. Læs mere om de skønne konjac svampe nederst på siden.


Hvad er en konjac svamp?

The Konjac Sponge Company har specialiseret sig i at fremstille de fantastiske konjac svampe. Svampene er fremstillet af rene og naturlige konjac fibre samt mineralrige ekstrakter. Med en konjac svamp kan du rense huden i dybden, eksfoliere og pleje din hud effektivt. En konjac svamp er så skånsom, at den kan bruges af personer med sensitiv og sart hud uden huden irriteres. 

Konjac svampen blev opfundet i Korea og har senere fundet vej til vesten, hvor flere og flere får øjnene op for svampens fantastiske egenskaber når det kommer til hudpleje. 

Kojac svampene fremstilles af fibre fra Konnyaku planten som vokser i Asien. Planten består af 97% vand og er rig på mineraler. Desuden er konjac alkalisk og efterlader derfor huden i balance.

De konjac planter The Konjac Sponge Company anvender er dyrket uden brug af sprøjtemidler og andre kemikalier. Derudover tilføres der ikke farve og alle svampene er 100 % bionedbrydelige. Konjac-fibrene blandes med naturlig vulkansk vand, som bidrager med mineraler.

Derfor skal du vælge en konjac svamp fra The Konjac Spong Company:

  • 100 % naturlig
  • Bionedbrydelig
  • Fri for syntetiske tilsætningsstoffer 
  • Fri for farver
  • Vegansk 


Hvordan bruger man en konjac svamp?

Inden du bruger din konjac svamp første gang, skal den skylles og fugtes i varmt vand. Vrid vandet ud og rengør forsigtigt huden i dit ansigt. Du behøver ikke gøre brug af ekstra renseprodukter – blot den våde svamp. Det betyder ikke at du ikke kan bruge dit favorit renseprodukt. Tilføj et par dråber og lad svampen give dit renseprodukt endnu mere virkning. 

Efter brug er det vigtigt at du igen skyller konjac svampen. Pres den sammen i hænderne så det meste vand fjernes, hvorefter den skal have lov til at tørre til næste brug. 

Når svampen tørrer, bliver den mindre og helt hård. Det er helt normalt, og når den igen bliver våd, vil den blive forstørret. 

Din konjac svamp kan bruges i ca. 2-3 måneder hvis du passer godt på den og følger ovenstående råd. 


Hvilken konjac svamp skal du vælge?

Uanset om du har normal hud, tør hud, fedtet hud, akne, eksem eller andre hudsygdomme kan du med fordel gøre brug af en konjac svamp. 

Hos mecindo.dk forhandler vi mange forskellige konjac svampe, og de fleste har i deres beskrivelse nævnt, hvilken hudtype de er velegnet til. Herunder kan du læse mere om nogle af de mange konjac svampe.


Konjac svampe til ansigtet


Konjac svampe til kroppen


Fakta om konjac svampe

  • Konjac svampe er ikke farlige eller skadelige at bruge, tværtimod
  • Konjac svampene kan bruges til alle hudtyper
  • Konjac svampe kan bruges til både ansigt og krop
  • Konjac sampe indeholder ingen syntetiske stoffer
  • Konjac svampe kan bruges dagligt


Køb din konjac svamp på mecindo.dk

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul