Konjac Sponge Company

Konjac Sponge Company

Her finder du et stort udvalg af de super populære originale konjac svampe fra The Konjac Company.  Disse luksuriøse svampe er perfekt til at rense hud og krop og har mange gode egenskaber.


The Konjac Sponge Company er den originale og største producent af af premium konjac svampe af den højeste kvalitet i både Europa og resten af verden.

De laver deres konjac svampe med brug af 100% naturlige konjac fibre fra konjac planter der gros på de frodige vulkan klipper på Jeju Island i Sydkorea.

Kompromiløs kvalitet

The Konjac Sponge Company producere alle deres produkter med den ypperste respekt for miljøet og er derfor både certificeret af the Leaping Bunny og Vegan Society i England. Der er stort fokus på at produktionen af konjac svampe skal have en mininmal indvirkning på miljøet.

 Alle The Konjac Sponge Compan konjac svampe er 100% bionedbrydelige. Samtlige konjac svampe der produceres er håndlavede og testes grundigt for renhed og kvalitet inden de sendes på markedet. 

Vælg en ægte konjac sponge svamp

Der findes mange forskellige konjac svampe på markedet. Men kun produkter der bærer ”The Konjac Sponge Company” logoet må kaldes originale konjac svampe.

 Mange af de billige alternativer på markedet er ikke håndlavede og har ofte derfor en langt grovere tekstur i fibrene hvilket på mange måder går i mod hele ideen med en kojac svamp, som netop bør være utroligt blød og fin.

Læs mere Skjul