The Konjac Sponge Co Svamp Grøn Krop Til Fedtet Hud Den Originale

Den originale konjac sponge til kroppen.


1 Stk.

Varen er udgået

Denne vare er desværre udgået. Du kan overveje disse produkter i stedet:

Beskrivelse

Konjac Sponge Body Svamp - Green Clay er den perfekte badesvamp til olieret og hud med tendens til urenheder.

Konjac Sponge 6 Wave Sponge Green Clay tætner pore, toner huden og genopretter skadede celler. Men grønt ler som naturligt fjerner urenheder og toksiner, samtidigt med det stimulerer blodcirkulationen og forbedrer din huds kvalitet.

Konjac Sponge 6 Wave Sponge Green Clay er ergonomisk designet med 6 bølger, måler 13,5cm i bredden, og passer perfekt i håndfladen. Det eneste du skal gøre er, at bløde svampen op i vand først - og vupti, så har du den bedste, naturlige hudplejerutine i hus.

  • Ideel til fedtede og kombinerede hudtyper
  • Indeholder mikro molekyler af grøn fransk ler
  • pH balancerende

Ingredienser

Ren konjac lavet på vulkanske sletter i Sydkorea.

Derudover er konjac plantefibre fugtrige og virker alkaliske hvor de afbalncere surhedsgraden, hudfedt og urenheder.

Øvrige ingredienser: Fransk Grønt Ler

Fransk grønt ler er en af naturens stærkeste antisptikere og har været brugt i århundreder. Grønt ler værdsættes for dens højt absorberende egenskaber.

Anvendelse

Før brug, skyl da svampen og fyld den med varm vand. Klem overskydende vand ud og rens mildt huden. Massér huden nænsomt for at eksfoliere, forfriske og pleje huden. Det er ikke nødvendigt at bruge sæbe eller andre rensende produkter, men hvis ønsket, kan en lille mængde tilføres svampen. 

Pleje

Efter brug, skyl da grundigt svampen og lad den tørre et sted hvor der er meget luft. Vrid ikke svampen for meget, da det kan skade de skånsomme plantefibre, du skal blot trykke den mellem håndfladerne. Du kan også smide den rene svamp i køleskabet, for at holde den frisk og afkølet. På denne måde holder din svamp i endnu længere tid. Normaltvis holder en svamp som denne i mellem 2-3mdr.

Alternativt kan du tørre din svamp på et varmt tørrestativ eller på et vindueshængsel. Når den tørres, skrumper den og svampen vil blive hård, dette er helt naturligt. Ved næste brug, start da med at aktivere den, under rindende vand. Brug ikke svampen, mens den er våd. Jo bedre du passer på din svamp, jo længere holder den.

Brugsanvisning

Brug og pleje: - Før brug vaskes svampen grundigt i vand flere gange ved at presse og skylle efter. - Brug ALDRIG en tør svamp på huden. - Massér blidt ansigt og/eller krop i cirkelbevægelser overalt. Tilsæt eventuelt renseprodukt eller sæbe, men kun i små mængder. - Skyl svampen grundigt efter brug og lad den lufttørre. Den er nem at hænge på en krog med den medfølgende snor. - Opbevar ALDRIG svampen i brusenichen - det fugtige miljø vil forkorte dens levetid. - Begynder svampen at se træt og brugt ud, er det tid til at skifte den. - Kan lægges i en skål med kogende vand i ca. 20 sek.

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Konjac Sponge Company
Klassifikation Kosmetisk produkt
Produktnummer 54348
Mængde 1 Stk.