Konjac Body Sponge Red Clay

Den originale konjac sponge til kroppen.


1 Stk.

Varen er udgået

Denne vare er desværre udgået. Du kan overveje disse produkter i stedet:

Beskrivelse

Konjac Body Sponge Red Clay er perfekt til hud som behøver en "hovedrengøring". Konjac Sponge 6 Wave Sponge Red Clay har fået tilført beroligende mineralrig fransk rødt ler som forbedrer blodcirkulationen og eftrelader huden glødende og hydreret. Du kan også med fordel anvende Konjac Sponge 6 Wave Sponge Red Clay til solskadet hud, på strækmærker og tråd vener.

Konjac Sponge 6 Wave Sponge Red Clay er ergonomisk designet med 6 bølger, måler 13,5cm i bredden, og passer perfekt i håndfladen. Det eneste du skal gøre er, at bløde svampen op i vand først - og vupti, så har du den bedste, naturlige hudplejerutine i hus.

  • Ideel til tør, ødelagt og modne hudtyper
  • Indeholder mikro molekyler af rød fransk ler
  • pH balancerende

Ingredienser

Ren konjac lavet på vulkanske sletter i Sydkorea.

Derudover er konjac plantefibre fugtrige og virker alkaliske hvor de afbalncere surhedsgraden, hudfedt og urenheder.

Øvrige ingredienser: Fransk Rødt Ler

Fransk rødt ler har et højt indhold af jernoxid som er kendt for at stimulere blodcirkulationen som giver dig en sund glød. Det har et naturligt højt indhold af spormineraler, renggør i dybden og accelererer regenerationen. 

Anvendelse

Før brug, skyl da svampen og fyld den med varm vand. Klem overskydende vand ud og rens mildt huden. Massér huden nænsomt for at eksfoliere, forfriske og pleje huden. Det er ikke nødvendigt at bruge sæbe eller andre rensende produkter, men hvis ønsket, kan en lille mængde tilføres svampen. 

Pleje

Efter brug, skyl da grundigt svampen og lad den tørre et sted hvor der er meget luft. Vrid ikke svampen for meget, da det kan skade de skånsomme plantefibre, du skal blot trykke den mellem håndfladerne. Du kan også smide den rene svamp i køleskabet, for at holde den frisk og afkølet. På denne måde holder din svamp i endnu længere tid. Normaltvis holder en svamp som denne i mellem 2-3mdr.

Alternativt kan du tørre din svamp på et varmt tørrestativ eller på et vindueshængsel. Når den tørres, skrumper den og svampen vil blive hård, dette er helt naturligt. Ved næste brug, start da med at aktivere den, under rindende vand. Brug ikke svampen, mens den er våd. Jo bedre du passer på din svamp, jo længere holder den.

Skriv en anmeldelse af:

Captcha
Captcha