YES

YES intimpleje er kendt for deres fantastiske naturlige produkter, der både er præget af økologi og naturlige ingredienser. 

YES intimpleje har et fantastisk ry i medicinalindustrien, fordi deres tilgang til at skabe produkter der hjælper andre mennesker er kompromisløs og resultatorienteret.


YES intimpleje har brugt mange timer og meget energi på at skabe den bedst mulige formel, så deres produkter har det højest mulige kvalitetsniveau.

Derfor er YES et af de mest respekterede mærker i deres industri. 

Kvinden som hovedfokus

YES har altid haft kvinden som deres fokuspunkt, og det er den store grund til, at deres produkter ser ud, som de gør i dag.

Nogle af YES' mest populære produkter er deres glidecreme og intimsæbe. YES har både glidecreme og intimsæbe, der er baseret på vand og er økologiske.

YES har tilmed en intimsæbe med duft af roser, og en glidecreme der er fertilitetsvenlig - ideel til par der ønsker børn. Man forstår godt, at YESintimpleje er så populært. 

YES intimpleje på Mecindo.dk

Mecindo er vilde med naturlige og sunde produkter, og derfor er tilegnelsen af en lang række produkter fra YES en vigtig ting for os.

Vi ønsker at tilbyde jer kunder de bedst mulige produkter, så for os giver det bestemt mening, at vi nu har produkter fra YES i vores varesortiment. 

Disse produkter tilbydes i forbindelse med billig fragt og hurtig levering. Og, som altid, hvis du har spørgsmål til noget som helst, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

De vil være mere end glade for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt.

Læs mere Skjul