Sushi tilbehør

Få styr på dit sushi udstyr

Hvis I elsker sushi, men synes det bliver lidt dyrt i længden at købe sushi take-away, så skal I prøve lav-selv sushi. 

Hjemmelavet sushi smager godt, er rimelig simpelt at fremstille og er sjovt at gå i gang med hjemme i køkkenet. 

Kundernes favoritter

Fyld spisekammeret med sushi tilbehør til hjemmelavet sushi

For at lave en god sushi er det først og fremmest vigtigt at have de rigtige sushi ris. Sushi ris klistrer nemlig på den helt rigtige måde, og det er vigtigt for at holde sammen på jeres sushi.

Desuden har I brug for den specielle japanske riseddike, som giver jeres lav selv sushi den helt rigtige smag.

Tangplader er også et must, når man laver sin egen sushi, og så skal I naturligvis bruge en sushimåtte, så jeres sushiruller bliver faste og flotte. Alt dette sushi tilbehør kan I købe hjem og have i skabet, så I altid er klar til at fremstille en gang hjemmelavet sushi.   

Både wasabi og ingefær skal der til

Køb også en god sojasauce til jeres sushi. En god soja smager bare bedre end den, man får med fra de fleste sushi take-aways; så brug den både til den hjemmelavede sushi og til den købte. Wasabi er også et must til sushi, og hos Mecindo kan I få wasabi pulver, som er langtidsholdbart og smager helt perfekt. Hvis I foretrækker wasabi pasta, så kan I naturligvis også få dette hos Mecindo.

Tilbehør og friske ingredienser

Som tilbehør til jeres hjemmelavede sushi, skal I også bruge syltet ingefær, som man spiser mellem sushi bidderne for at rense smagsløgene. Og så mangler I bare lidt fisk og nogle grøntsager, så er der snart hjemmelavet sushi på bordet!

Læs mere Skjul