Nuddelsupper

Lækker nuddelsuppe og meget andet.

Hav altid lidt instant suppe på lager, til et nemt, hurtigt og sundt mellemmåltid. Clearspring laver en række fantastisk gode miso supper, som er lige til at gå til. Miso er gæret soyabønne-, ris- eller bygpasta som tilsættes fond og grøntsager, nudler, ris mv.

Miso er rig på proteiner og kulhydrater og er en vigtig del af japansk ernæring.Miso suppe spises ofte om morgenen i Japan, men er også god som et let mellemmåltid og som forret ligesom er det en god suppe at varme sig på, på kolde dage. 

Læs mere Skjul

Miso suppe til morgenmad. 

Gør som japanerne og spis suppe til morgenmad! Spis suppen med lidt kogt ris i, lidt fintsnittede grøntsager, æg i strimler og evt. med lidt fisk, som man gør det i Japan. Æg i strimler laver du ved at piske et æg eller to sammen, hælde det på en varm pande og stege det som en slags pandekage. Vend det, tag det af panden, skær det i strimler og kom det i suppen. 

Nudelsuppe som et nemt måltid eller et godt mellemmåltid.

Skal du have en hurtig gang frokost eller lidt nem aftensmad, så er en gang nudelsuppe en god løsning.

Prøv en Miso Ramen Nudler m. Ingefær fra Clearspring. Det er misosuppe med gode, japanske nudler, ingefær og tofu. Hvis du vil have et lidt sundere måltid, kan du tilsætte shiitake svampe, strimler af gulerod, lidt tyndskåret broccoli, nogle grønne bønner og/eller lidt hakket forårsløg. Snit grøntsagerne så fint, at de kun skal koge få minutter for at blive møre.

Læs mere Skjul