Clearspring Hatcho Miso (Soya)

Bruges som bouillon til supper, marinering eller i dressinger

300 Gram
74,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger

Beskrivelse

Clearspring Hatcho Miso (Soya) pasta er favoritten i Japan. 

Clearspring Hatcho Miso (Soya) er mørk og rig, med en speciel smag som kan tilføre dine hverdagsretter et twist. 

Især i supper, saucer og krydrede retter kan denne Clearspring Hatcho Miso (Soya) gøre dine retter lige lidt lækrere.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Upasteuriseret miso er et "levende" produkt, og uskadelige hvide gærbelægninger på toppen kan udvikle sig ved udsættelse for luft. Dette kan blot skrabes af, da det er en helt naturlig proces. Fermenteringen kan også få glassets låg til at bule op. Det har ingen betydning for produktets kvalitet. Hvis du ønsker at begrænse fermenteringen, kan du med fordel opbevare produktet ved 10 – 25°C før åbning.

Oprindelsesland:

JP-BIO-154 Ikke EU-jordbrug

Opbevaring:

Bør stilles på køl efter åbning og anvendes indenfor 6 måneder.

Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi1028 kJ / 246 kcal
Fedt12 g
-heraf mættede fedtsyrer2,1 g
Kulhydrat7,3 g
-heraf sukkerarter0,8 g
Protein23 g
Salt8,8 g

Skriv en anmeldelse
Clearspring Hatcho Miso (Soya)

Captcha
Captcha