Clearspring Kombu Tang

Umami rig smagsforstærker

Glutenfri

Vegansk

Økologi

Clearspring Kombu Tang

Umami rig smagsforstærker

74,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

50 Gram

På lager

Fragt 29kr
2-4 hverdage

74,95 kr

Beskrivelse

Kombu Tang er en japansk variant af søgræs som typisk bruges til at krydre japanske supper, nuddelretter og gryderetter. 

Umami fungerer som en smagsforstærker, der lader andre smage i retten fremstå langt mere tydeligt.

Anvendelse

Kombu bruges oftes til at forbedre "Dashi", en alsidig umami rig urtebouillon der kan bruges til supper, gryderetter og sauce.

Dashi tilberedes ved at iblødsætte en 5-7 cm strimlel af kombu tang i 1 liter vand i 20-30 minutter. 

Bring langtsomt vandet i kog og lad det herefter småkoge i omkring 5 minutter.

Fjern kombu tangen fra urtebouillonen før brug. 

Hvis du ønsker at bruge kombu tangen som en grøntsag efterfølgende, bør kombu tangen ligge i blød i vand i 1 time i stedet for 20-30 min.
Den vil i så fald være mør nok til at skære ud, krydre, og tilføje til en grøntsagsret.

Ingredienser

Tørret kombu tang (Laminaria japonica). 

Næringsindhold

Produktet har følgende næringsindhold pr. 100g

Energi5,1 kj /1,2 kcal
Fedt0,5
Heraf mættede fedtsyrer0,5g
Kulhydrat0g
Heraf sukkerarter1,3g
Protein0,1g
Fibre0,5g
Salt0,0335g

Produktinformation

Mængde 50 Gram
Producent Clearspring
Klassifikation (FOODS)
Produktnummer 38341
Pakning Dansk
GTIN/EAN-13 5021554002291

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på

Indkøbskurv