Clearspring Kombu Tang
Tørret kombu-tang fra Clearspring giver umami smag til dine retter
50 g
80,95 kr
På lager |
Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger
Se forsendelsesomkostninger
Beskrivelse
Kombu Tang er en japansk variant af søgræs som typisk bruges til at krydre japanske supper, nuddelretter og gryderetter.
Umami fungerer som en smagsforstærker, der lader andre smage i retten fremstå langt mere tydeligt.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Tilberedning af dashi fond: Iblødsæt 1 g kombu tang i 1 liter vand i 20-30 minutter. Bringes derefter langsomt i kog og lad simre i 5 minutter. Fjern og kassér derefter kombuen fra fonden. Kombu tang har et naturligt højt indhold af jod. Personer som er sensitive overfor jod i kosten, bør tale med deres læge før de spiser dette produkt.
Opbevaring:
Køligt og tørt. Genluk pakken efter åbning.
Energi | 4 kJ / 1 kcal |
Fedt | 0 |
-heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrat | 0 |
-heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0,01 |