Clearspring Kombu Tang
Tørret kombu-tang fra Clearspring giver umami smag til dine retter
50 g
Vejl. Pris 77 kr
64,95 kr
Tidsbegrænset tilbud
Spar 12,05 kr
14 dage tilbage
Tidsbegrænset tilbud
Spar 12,05 kr
14 dage tilbage
På lager |
Levering 1-2 dage
+Forsendelses- og emballagegebyr
+Forsendelses- og emballagegebyr
Beskrivelse
Kombu Tang er en japansk variant af søgræs som typisk bruges til at krydre japanske supper, nuddelretter og gryderetter.
Umami fungerer som en smagsforstærker, der lader andre smage i retten fremstå langt mere tydeligt.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Tilberedning af dashi fond: Iblødsæt 1 g kombu tang i 1 liter vand i 20-30 minutter. Bringes derefter langsomt i kog og lad simre i 5 minutter. Fjern og kassér derefter kombuen fra fonden. Kombu tang har et naturligt højt indhold af jod. Personer som er sensitive overfor jod i kosten, bør tale med deres læge før de spiser dette produkt.
Opbevaring:
Køligt og tørt. Genluk pakken efter åbning.
Energi | 4 kJ / 1 kcal |
Fedt | 0 |
-heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrat | 0 |
-heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0,01 |