Spar
16%

Clearspring Kombu Tang

Tørret kombu-tang fra Clearspring giver umami smag til dine retter

50 g
Vejl. Pris 77 kr 64,95 kr
Tidsbegrænset tilbud
Spar 12,05 kr

14 dage tilbage
På lager | Levering 1-2 dage
+Forsendelses- og emballagegebyr

Beskrivelse

Kombu Tang er en japansk variant af søgræs som typisk bruges til at krydre japanske supper, nuddelretter og gryderetter. 

Umami fungerer som en smagsforstærker, der lader andre smage i retten fremstå langt mere tydeligt.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Tilberedning af dashi fond: Iblødsæt 1 g kombu tang i 1 liter vand i 20-30 minutter. Bringes derefter langsomt i kog og lad simre i 5 minutter. Fjern og kassér derefter kombuen fra fonden. Kombu tang har et naturligt højt indhold af jod. Personer som er sensitive overfor jod i kosten, bør tale med deres læge før de spiser dette produkt.

Opbevaring:

Køligt og tørt. Genluk pakken efter åbning.

Energi4 kJ / 1 kcal
Fedt0
-heraf mættede fedtsyrer0
Kulhydrat0
-heraf sukkerarter0
Protein0
Salt0,01

Skriv en anmeldelse
Clearspring Kombu Tang

Captcha
Captcha