Perspirex Roll-on Antiperspirant

Perspirex løser selv alvorlige svedproblemer


20 ml

Varen er udgået

Denne vare er desværre udgået. Du kan overveje disse produkter i stedet:

Beskrivelse

Perspirex Original Roll-on Antiperspirant mod overdreven sved er normalt forårsaget af hyperaktivitet i svedkirtlerne, hvilket kan opleves af alle på ethvert tidspunkt.

Hvis du har oplevet dette, har du sikkert prøvet flere løsninger som behandling herpå – Flere af disse giver sikkert ikke tilstrækkelig beskyttelse mod overdreven sved.

Hvordan virker Perspirex?

Perspirex virker ved midlertidigt at gøre svedkirtlerne ineffektive. Perspirex indeholder aluminiumchlorid der reagerer med vandet i svedkirtlerne og derved danner et lille stik i kirtlen. 

Dette lille stik forårsager svedkirtlerne til at gå i dvale

Det lille stik vises ved afgivelse af de døde celler på overfladen af huden, hvor svedkirtlen bliver aktiv igen. Denne proces tager fra et par dage op til en uge, hvilket er grunden til, at du er nødt til at genanvende Perspirex 1-3 gange om ugen.

Kan jeg bruge Perspirex på andre steder på kroppen?

Du kan bruge Perspirex på andre dele af kroppen, hvor du har overdreven eller generende sved. Du skal dog være meget omhyggelig med at undgå slimhinder såsom øjne, mund, kønsorganer mv.

Sved er en mekanisme til at regulere kropstemperaturen, hvorfor du ikke bør dække mere end max 10% af din kropsoverflade med en antiperspirant på én gang.

Instruktion

Sådan anvendes Perspirex Roll-on antiperspirant:

  • Ved hjælp af vedlagte applikator kan Perspirex anvendes på området under armene og lad det tørre i luften. Hvis det er nødvendigt kan du bruge en hårtørrer til at sørge for, at huden er fuldstændig tør. Dette er den bedste måde at sikre, at der ikke er fugt tilbage på huden, der kan forårsage irritation.
  • Vask den følgende morgen den pågældende område med sæbe og vand. Du må ikke anvende Perspirex den efterfølgende morgen. Du behøver ikke nogen anden antiperspirant end Perspirex – selv efter du har vasket det af morgen efter som anvist.
  • Brug ikke nogen anden antiperspirant eller deodorant. Påfør Perspirex hver nat indtil dit sved problem er under kontrol (dette bør ikke tage længere end 3 dage) derefter bør du reducere brugen af perspirex fra 2 til 3 gange ugentligt. Brug ikke perspirex mere regelmæssigt da du risikerer irritation på huden.

Advarsel

Venligst læs nennestående før du bruger Perspirex Roll-on antiperspirant

  • Ikke egnet til børn.
  • Læs brugsanvisningen omhyggeligt, før du bruger dette produkt.
  • Undgå kontakt med smykker og andre polerede metaloverflader.

Aktive ingredienser

Perspirex Original Roll-on antiperspirant indeholder:

Alkohol denat, Aluminiumchlorid, aluminium lactat, Propylenglycol, glycerylstearat Cetylpalmitat, Cera microcristallina, trihydroxystearin.

Brugsanvisning

1. Påfør på ubeskadiget og tør hud; Det er meget vigtigt, at din hud er fuldstændig tør og hel, før du bruger Perspirex. 2. Påfør om aftenen; Påfør Perspirex om aftenen før du går i seng, da det er det tidspunkt, hvor svedkirtlerne er mindst aktive. Når du anvender Perspirex for første gang, brug den hver aften indtil du har opnået den ønskede effekt. Det tager ca. 1 uge. Lad Perspirex tørre helt efter påføring. Du vedligeholder beskyttelsen ved at smøre Perspirex på 1-3 gange om ugen alt efter behov. 3. Vask om morgenen; Vask overskydende Perspirex af om morgenen med vand og sæbe. Du skal ikke bruge Perspirex igen om morgenen, da effekten bevares selv efter brusebad. Du kan stadig anvende din normale deo eller parfume. Dette vil ikke påvirke effekten af Perspirex.

Jane Sørensen 2019-01-19 07:27:53

Har brugt denne deo i lang tid, den er virkelig god da den sørger for man ikke kommer til at lugte under armene. Og så bruges den kun hver 3-5 dag, holder derfor længe. Plejer at købe den på apoteket til 99 kr, men fandt den her på mecindo til kun 69,95kr.

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha