Anti-perspirant

Overdreven svedproduktion kan være en utroligt generende lidelse som kan hæmme folk socialt og på deres selvværd. Der er dog hjælp at hente i form af en antiperspirant med aluminiumklorid der effektivt hæmmer svedkirtlernes produktion af sved.
Her på siden finder du et udvalg af antiperspirant som både spray og roll-on der kan give hurtig og effektiv afhjælpning af sved problemer.

Læs mere Skjul

Det mest effektive middel mod overdreven svedproduktion

Du sidder i klassen, du har det ikke specielt varmt, ingen af dine klassekammerater sveder, men du kæmper med sveden under armene. Lyder dette scenarie bekendt? Måske byttet ud med en arbejdsplads eller forskellige sociale begivenheder? Ønsker du at komme dette til livs? Så bør du prøve vores en af vores antiperspiranter.

Mecindo kan tilbyde dig en antiperspirant deodorant, som kan eliminere uønsket sved under armene. Produktet påføres om aftenen, før du går i seng, på en fuldstændig tør armhule (så du undgår irritation og svie), og om morgenen vaskes laget af igen. Om natten har din antiperspirant deodorant arbejdet, så den sørger for at blokere dine svedkirtler under armene, og du blokerer dermed den uønskede og unødvendige sved.
En antiperspirant virker ved hjælp af aluminiumklorid, som gør dine svedkirtler ineffektive. Du kan nemt bruge en almindelig deodorant, dagen efter du har brugt din antiperspirant. Ingen fortjener at skulle opleve ubehag og skam i forbindelse med sociale situationer, når problemet kan bekæmpes så nemt.

Simpel anvendelse

At blokere svedkirtlerne kan måske lyde som en avanceret og voldsom proces, men det er det langt fra. Hvis man tager udgangspunkt i vores roll on antiperspirant deodorant fra Perspirex, så er fremgangsmåden meget simpel. Produktet anvendes hver dag de første 2-3 dage, indtil sveden stopper under armene. HUSK at sørge for at dine armhuler er helt tørre. Hvis du vil sikre dig, at du slipper fuldstændig for svie og irritation, kan vi anbefale dig at bruge en hårtørrer til at tørre det fuldstændigt. Efter de første 2-3 dage kan du bruge din antiperspirant 2-3 gange om ugen, alt efter behov. Har du nogen spørgsmål til brug af antiperspirant, kan du altid kontakte vores kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål. Produktet er dog fuldstændig ufarligt, og hvis man bare sørger for at påføre det er fuldstændig tørt område, bør der ikke opstå problemer. 

Antiperspirant på Mecindo

Vi har et gennemført udvalg af antiperspiranter, og vi har sikret os, at vi har én til ethvert behov. Det betyder altså, at vi har en, der passer til lige præcis dig. Vi har både kraftige og mindre kraftige modeller. Hvis du finder en antiperspirant, der passer til lige netop dit behov, kan du naturligvis købe den i forbindelse med både billig fragt og hurtig levering.

Læs mere Skjul