2 Perspirex Antiperspirant - Fås billigt hos Mecindo.dk

Perspirex

Perspirex Roll-on Antiperspirant mod overdreven sved er normalt forårsaget af hyperaktivitet i svedkirtlerne, hvilket kan opleves af alle på ethvert tidspunkt. Hvis du har oplevet dette, har du sikkert prøvet flere løsninger som behandling herpå – Flere af disse giver sikkert ikke tilstrækkelig beskyttelse mod overdreven sved.

Perspirex er en parfume-fri antiperspirant og farver ikke tøjet. Hertil er Perspirex klinisk bevist til at give dokumenteret beskyttelse mod sved og lugt. Én påføring virker i op til fem dage.

Når sveden og lugten er fjernet, kan du anvende en almindelig deodorant eller parfume som normalt. Perspirex er specielt udviklet til, at minimere irritation ofte forbundet med andre aluminiumklorid baserede antiperspiranter, hvilket gør den velegnet til anvendelse på selv den mest sarte hud under armene. Perspirex er klinisk bevist til at give varig beskyttelse mod lugt og sved.

Hvordan virker Perspirex?

Perspirex virker ved midlertidigt at gøre svedkirtlerne ineffektive. Perspirex indeholder aluminiumchlorid der reagerer med vandet i svedkirtlerne og derved danner et lille stik i kirtlen. Dette lille stik forårsager svedkirtlerne til at gå i dvale

Det lille stik vises ved afgivelse af de døde celler på overfladen af ​​huden, hvor svedkirtlen bliver aktiv igen. Denne proces tager fra et par dage op til en uge, hvilket er grunden til, at du er nødt til at genanvende Perspirex 1-3 gange om ugen.

Hvorfor er Perspirex effektiv?

Perspirex indeholder en kombinationen af ​​den aktive bestanddel aluminiumchlorid og aluminum lactat der sikkert at bruge. Denne formular gør reelt svedproduktionen midlertidigt inaktive dybt inde i svedkirtlerne.