Perspirex

Døjer du med en stærk svedproduktion og svedlugt? Med de antiperspirante deodoranter fra Perspirex kan du komme dette til livs. Brug Perspirex under armene, på kroppen og på hænder og fødder. Du oplever hurtigt forskellen, og du kan stadig bruge parfumer og undgå farvet tøj – også selvom du bærer sort.Starten på Perspirex

Idéen til Perspirex kom til Claus Riemann i 1979. Claus’ søster led af stor svedproduktion på fødderne, og derfor udviklede Claus en af de mest effektive antiperspirant deodoranter nogensinde. Her på siden kan du læse meget mere om de forskellige Perspirex produkter der findes i dag. Bliv klogere på forskellen mellem produkterne, samt hvordan du skal bruge dem for størst og bedst mulig virkning. 

Perspirex antiperspirant deodorant

Perspirex’s antiperspirante deodorant findes i to forskellige varianter. Uanset hvilken du vælger, vil du opleve en mindsket svedproduktion og samtidig slippe for dårlig svedlugt. Desuden farver Perspirex ikke tøjet. Du kan vælge mellem:

Du kan bruge den antiperspirante deodorant andre steder på kroppen end under armene. Dog skal du undgå slimhinder og øjenområdet – herunder mund og kønsorganer. Derudover bør du ikke dække mere end maksimum 10% af kroppen. Denne variant virker i 3-5 dage.

Denne variant af Perspirex kan kun bruges under armene. Påfør deodoranten på tør hud, og oplev en effektiv beskyttelse mod sved og lugt. Virker i hele 5 dage.

Derudover finder du også den effektive Perspirex hånd- og fodlotion der påføres tørre hænder eller fødder. Efter påsmøring mindskes sved og lugt i op til 3 dage. Brug denne lotion hvis du døjer med stor svedproduktion på hænder eller fødder, og slip for sure tæer og ildelugtende sko.

Hvordan virker en antiperspirant deodorant?

En antiperspirant deodorant er fremstillet på en sådan måde, at når den påføres huden, reducerer eller stopper den svedkirtlernes produktion af sved. Perspirex virker ved midlertidigt at gøre svedkirtlerne ineffektive. Perspirex indeholder aluminiumchlorid der reagerer med vandet i svedkirtlerne og derved danner et lille stik i kirtlen. Dette lille stik forårsager svedkirtlerne til at gå i dvale

Det lille stik vises ved afgivelse af de døde celler på overfladen af huden, hvor svedkirtlen bliver aktiv igen. Denne proces tager fra et par dage op til en uge, hvilket er grunden til, at du er nødt til at genanvende Perspirex 1-3 gange om ugen.
Ved at bruge Perspirex antiperspirant slipper du for bådeuønsket svedproduktion og svedlugt. 

Hvorfor sveder man?

Når vi får det varmt sveder vi – det er helt naturligt, og ved at svede køles kroppen ned. Dog er der to årsager til at vi sveder. Den ene er at vi er fysisk aktive gennem træning eller arbejde, eller når vi befinder os i et varmt miljø. Den anden grund til at vi sveder er, hvis vi bliver følelsesmæssigt påvirket. Det kan være i forbindelse med eksamener, jobsamtale eller taler til større forsamlinger. 

Vidste du, at sved i sig selv ikke lugter? Lugten opstår først, når sveden sidder på huden i længere tid, og bakterierne kommer i kontakt med sveden. Sveden udskilles fra svedkirtler, og i gennemsnit har vi mennesker 1,6 millioner – 4 millioner af dem fordelt over hele kroppen. Det er altså rigtigt mange, og derfor er det også vigtigt at gå i bad, vaske tøj, sengetøj osv., da sveden sætter sig og begynder at lugte.

Deodorant vs antiperspirant 

Der er stor forskel på en almindelig deodorant og en antiperspirant deodorant. En almindelig deodorant har ofte en duft der blot maskerer svedlugten – i forhold til svedproduktionen gør den intet. 
Sådan bruger du en Perspirex antiperspirant deodorant:

  • Påfør på ubeskadiget og tør hud; Det er meget vigtigt, at din hud er fuldstændig tør og hel, før du bruger Perspirex. 

  • Påfør om aftenen; Påfør Perspirex om aftenen før du går i seng, da det er det tidspunkt, hvor svedkirtlerne er mindst aktive. Når du anvender Perspirex for første gang, brug den hver aften indtil du har opnået den ønskede effekt. Det tager ca. 1 uge. Lad Perspirex tørre helt efter påføring. Du vedligeholder beskyttelsen ved at smøre Perspirex på 1-3 gange om ugen alt efter behov. 

  • Vask om morgenen; Vask overskydende Perspirex af om morgenen med vand og sæbe. Du skal ikke bruge Perspirex igen om morgenen, da effekten bevares selv efter brusebad. Du kan stadig anvende din normale deo eller parfume. Dette vil ikke påvirke effekten af Perspirex.

Køb Perspirex på Mecindo.dk

På Mecindo.dk finder du flere varianter af den effektive antiperspirante deodorant fra Perspirex. Vælg mellem en mild og stærk roll-on og en lotion til hænder og fødder. Bestil i dag og få dine varer leveret inden for 2-4 hverdage.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på mail eller telefon.  

Læs mere Skjul