Orifarm

Orifarm er parallelimportør af håndkøbsmedicin, og produkterne er derfor billigere end de originale. Kvalitet og virkning er den samme. Du kan læse mere om Orifarm og deres produkter her på siden.


Hvad er Orifarm?

Orifarm-koncernen er en stor europæisk aktør indenfor sundhedssektoren og er i dag den største leverandør af parallelimporterede lægemidler i den Europæiske union.

Særligt kendt er ”de gule fra Orifarm”, en produktserie af parallelimporteret og generisk håndkøbsmedicin. Fælles for alle produkterne i denne serie er, at du her får et godt produkt til en lavere pris end ved de ”brandede produkter”.

Orifarm blev grundlagt tilbage i 1994 af Birgitte og Hans Bøgh-Sørensen. I dag er hovedkontoret i Odense på Fyn.


Hvad er Orifarm godt for?

Orifarm er godt for mange ting, hvilket skyldes, at de parallelimporterer mange forskellige produkter. Du finder bl.a. håndkøbsmedicin der lindrer og behandler:

  • Slidgigt
  • Forstoppelse
  • Tilstoppet næse
  • Svamp
  • Forkølelsessår
  • Forkølelse
  • Diarré
  • Smerter
  • Transportsyge


Orifarm på mecindo.dk

Når du køber håndkøbsmedicin fra Orifarm er du garanteret, at du altid modtager et originalt produkt af høj kvalitet. Uanset om dine gener er små eller store, kan du finde et godt produkt fra Orifarm som kan hjælpe dig.

Til lindring af smerter i forbindelse med slidgigt er Orifarm Glucosamin et populært produkt. Det virksomme stof i Glucosamin Copyfarm er 400 mg glucosamin som hjælper med at bremse nedbrydningen af brusk i leddene hvilket fører til forbedret mobilitet og en reduktion i smerter.

Mod tilstoppet næse er Klarigen Næsespray velegnet, da næsesprayen lindrer hævede slimhinder hvorved du kan trække vejret igennem næsen igen.

Skal du på ferie, eller vil du blot standse akut diarré hurtigt? Så skal du vælge Imolopesim. Imolopesim behandler din kortvarige og akutte diarré på bare én time. Imolopesim specielle formular indeholder bl.a. den aktive ingrediens simeticone, som hjælper med at lindre de ubehagelige kramper, som ekstra tarmvind kan forårsage.


Er der forskel på et Orifarm produkt og det originale produkt?

Nej – virkningen er den samme, men du får håndkøbsmedicinen fra Orifarm til en billigere pris. At et produkt er generisk betyder, at det indeholder de samme aktive stoffer som det originale produkt. Derfor har Orifarms produkter altså helt samme virkning som det originale.

Alle produkter er godkendte af de nationale myndigheder, og du er sikret et produkt af høj kvalitet. 


Køb Orifarm lægemidler på mecindo.dk 

Se udvalget af håndkøbsmedicin fra Orifarm til billige priser her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få din håndkøbsmedicin leveret inden for kun 2-4 hverdage. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul