Massage olier

Genskab intimiteten

Få eller giv en lækker oliemassage med de lækre massageolier, som du finder hos Mecindo. Vi har olier med dufte, olier med forskellige blomsterekstrakter og massageolie til sart og følsom hud. Nogle af vores massageolier er økologiske, og fælles for olierne er, at de er olier af god kvalitet fra kendte producenter, der står inde for deres produkter. 

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Hvorfor skal man have massage?

 

Nogle får massage for at fremme velværet, sportsudøvere får massage for at restituere bedre, og nogle får massage pga. ømme muskler og led. Massage kan også modvirke stress, og så aktiverer massage blodkredsløbet. Lider du af søvnløshed, så kan det være en god idé med en gang massage inden sengetid, og til dette formål skal du bruge en afslappende massageolie. Når du skal masseres eller vil massere en ven eller partner, så er det vigtigt at bruge en god massageolie. En massageolie får hænderne til at glide lettere, når du masserer, og trænger desuden ind i huden og blødgør den.

Forskellige massageolier til forskellige formål

Massageolie både dufter og virker og hjælper sådan, at massørens hænder lettere glider hen over kroppen. Olien strammer desuden huden op og øger blodcirkulationen. Når du giver eller modtager oliemassage, så skal du være opmærksom på, at forskellige olier har forskellig effekt. Nogle olier er mentalt afslappende, og nogle er opkvikkende. Nogle er gode mod muskelsmerter, mens nogle er sensuelt stimulerende. 

Mecindo har flere forskellige typer og mærker af massageolie

Du finder en hel række forskellige olier i Mecindos sortiment, og ved de enkelte produkter kan du læse, hvad de virker for eller imod, og om de er f.eks. afstressende eller opkvikkende - har du søvnproblemer, er det nok ikke en opkvikkende olie, du skal masseres med lige inden sengetid! Så det er klogt at have et par forskellige olier på lager, så du har lidt at vælge imellem til forskellige massageformål. 

Lær at give en god massage

Næsten alle kan give en afslappende massage, men det er ikke alle, der kan helbrede ømme muskler og led. Hvis du har skavanker, er det klogt at gå til en professionel massør, og der vil du være velkommen til at medbringe din egen favorit-massageolie. Det er nemt at finde f.eks. YouTube videoer med gode råd om, hvordan du giver en afslappende massage, og det er rimelig nemt at lære - og mon ikke din partner, dine veninde eller andre gerne vil lægge krop til dine studier i at blive en god massør?

Læs mere Skjul