Kokain test 

Effektiv sporing af kokain i blodet.

Kokainmisbrug giver alvorlige sociale og psykiske problemer, og kokainafhængighed er en alvorlig sygdom. De, der er afhængige af kokain, bruger ikke nødvendigvis stoffet hver dag, men da et kokainmisbrug med tiden giver paranoia, trang til isolation, depressioner etc.
, så fører afhængighed af kokain ofte til afhængighed af andre stoffer eller alkohol, da disse rusmidler kan få én ud af den depressive og ødelæggende tilstand.
Det er derfor vigtigt at kokainmisbrug behandles, og har du mistanke om, at en af dine nærmeste er kokainafhængig, så bør du foretage en kokain test på vedkommende.

Teste fra Mecindo tester for mere end én ting

De kokain test, du kan købe hos Mecindo, tester for op mod ti forskellige stoffer, og det kan derfor afsløres med en enkelt test, om vedkommende, som du tester, indtager nogen form for narkotika.

Tag konfrontationen

Det kan være meget svært at få den afhængige i tale og drøfte vedkommendes afhængighed, men det er en vigtig konfrontation at tage, og du bør tage en snak med ham eller hende, hvis du har mistanke om, at personen har kokain i blodet. Det er meget nemt at blive kokainafhængig, og det er vigtigt at vedkommende får hjælp.

Godkendte teste hos Mecindo

Du kan købe både en kokain test til at teste spyt og én til at teste urin. Testene viser, om personen har kokain i blodet, og de er både CE- og FDA-godkendte. CE mærkningen er EUs fælles mærkningsordning og fortæller, at produktet overholder relevant EU direktiver for sikkerhed, sundhed og miljø. FDA er det amerikanske mærke for, at produktet lever op til den amerikanske Food and Drug Administrations regler.