Drug Rape Test

Hurtig sporing af medicin og narkotika i drinks/urin.

Drug-rape eller narko-voldtægt er en alvorlig forbrydelse, som desværre ikke opklares ret ofte, da de stoffer, som gerningsmændene bruger, forsvinder ud af kroppen efter få timer. Færdes du på steder, hvor der er risiko for drug-rape, så kan det være klogt at have en drug rape test i tasken, for den kan faktisk spore rusmidler i både drinks og i urin.

Hav en drug rape test i tasken

Har du mistanke om, at din eller en vens drink er blevet tilsat stoffer, så kan du på få minutter teste om drinken er positiv eller negativ. Din drug rape test består af nogle strips, som du simpelthen dypper i din drink, efter få sekunder kan du se, om testen er negativ, og kommer der ikke et negativt resultat, vil det positive resultat vise sig efter fem minutter. 

Pas på i nattelivet, og gå aldrig alene

De midler, som gerningsmændene bruger, optages hurtigt i kroppen, og de virker enten bedøvende, sådan at ofret villigt følger med gerningsmanden og udadtil har sagt ja, eller de virker som en slags sovemedicin, så gerningsmanden kan udføre sin gerning, mens ofret er helt eller halvt bedøvet. Gå derfor aldrig alene, og lad ikke dine venner gå alene hjem, gerningsmanden venter måske på at følge dig.

Hvis det værste er sket

Du kan ikke bruge en drug rape test som bevis overfor politiet (da testresultatet ikke er korrekte efter ca. 10 min.), men den kan give dig en vis tryghed, da den kan teste for medicin i din drink eller din urin, hvis du er bange for, at du har indtaget en drink med stoffer i. Er du blevet drug-raped, så opsøg politi eller andre instanser, før du skifter tøj/går i bad, da du kan have vigtige beviser fra gerningsmanden på din krop!