Instant kaffe

Læs mere Skjul

Viser 1 til 9

Instant kaffe

Clipper kaffe er god kvalitet

Clipper kaffe er frysetørret kaffe, som udelukkende er fremstillet af håndplukkede kaffebønner fra landbrug, der får en fair pris for deres kaffebønner. Kaffebønnerne soltørres før de ristes og frysetørres, og det er den helt rigtige måde at behandle god kaffe på, og det gi'r den bedste instant kaffe. Kaffen fra Clipper er desuden både Fairtrade og økologisk

Alternativer til instant kaffe

Hos Mecindo kan du desuden købe en malt kaffe fra Biona, eller instant kaffe fremstillet af økologiske frugter og korn fra A. Vogel samt Weider Whey Kaffe. Disse er rigtig gode, hvis du ønsker et koffeinfrit alternativ til kaffe. Er du gravid, har du problemer med at falde i søvn, eller hvis du har andre grunde til at forsøge at undgå kaffe, så er det fornuftigt at drikke koffeinfri kaffe indimellem, eller kaffeprodukter, der har smagen, men ikke indeholder rigtig kaffe.

Drik kaffe med god samvittighed

Clipper produkterne fremstilles af rene ingredienser, hvilket gør en kop Clipper kaffe til en ekstra stor nydelse. Du kan få Clipper instant kaffe som økologisk arabica kaffe eller som koffeinfri kaffe. Clipper kaffe fås desuden i portionspakker - det er nemt, når du er på farten, på udflugt eller på arbejde. 

Fairtrade betyder fair forhold for kaffebønderne

Fairtrade betyder, at kaffebønderne får en rigtig og fair pris for deres kaffebønner, og Fairtrade sikrer desuden bønderne en mindstepris, der gør, at de kan være sikre på en stabil indtægt til gavn for deres familier og deres landbrug. Med en stabil indtægt bliver deres levestandard bedre, de får måske råd til at sende deres børn i skole, og dermed hjælpes hele samfundet.