Instant kaffe

Her findes et udvalg af smagfulde Instant Kaffe produkter af høj kvalitet. Instant Kaffe er perfekt til dig der gerne vil nyde en kop god kaffe - uden besværet med at skulle brygge den.
Tilsæt blot varmt vand til ethvert Instant Kaffe produkt og du har en velsmagende kop kaffe.
Instant Kaffe findes som økologiske og Fairtrade blandinger og kan også købes i koffeinfri udgaver.

Hos Mecindo får du den bedste instant kaffe på markedet. Vi fører bl.a. instant kaffe fra firmaet Clipper. Instant eller frysetørret kaffe er nemt, når det skal gå stærkt, det sparer dig for tid med at brygge kaffen på 'gammeldags' facon, og instant kaffe er desuden økonomisk i brug, da du kun producerer den mængde kaffe, som du skal drikke.

Læs mere Skjul

Clipper kaffe er god kvalitet

Clipper kaffe er frysetørret kaffe, som udelukkende er fremstillet af håndplukkede kaffebønner fra landbrug, der får en fair pris for deres kaffebønner. Kaffebønnerne soltørres før de ristes og frysetørres, og det er den helt rigtige måde at behandle god kaffe på, og det gi'r den bedste instant kaffe. Kaffen fra Clipper er desuden både Fairtrade og økologisk

Alternativer til instant kaffe

Hos Mecindo kan du desuden købe en malt kaffe fra Biona, eller instant kaffe fremstillet af økologiske frugter og korn fra A. Vogel samt Weider Whey Kaffe. Disse er rigtig gode, hvis du ønsker et koffeinfrit alternativ til kaffe. Er du gravid, har du problemer med at falde i søvn, eller hvis du har andre grunde til at forsøge at undgå kaffe, så er det fornuftigt at drikke koffeinfri kaffe indimellem, eller kaffeprodukter, der har smagen, men ikke indeholder rigtig kaffe.

Drik kaffe med god samvittighed

Clipper produkterne fremstilles af rene ingredienser, hvilket gør en kop Clipper kaffe til en ekstra stor nydelse. Du kan få Clipper instant kaffe som økologisk arabica kaffe eller som koffeinfri kaffe. Clipper kaffe fås desuden i portionspakker - det er nemt, når du er på farten, på udflugt eller på arbejde. 

Fairtrade betyder fair forhold for kaffebønderne

Fairtrade betyder, at kaffebønderne får en rigtig og fair pris for deres kaffebønner, og Fairtrade sikrer desuden bønderne en mindstepris, der gør, at de kan være sikre på en stabil indtægt til gavn for deres familier og deres landbrug. Med en stabil indtægt bliver deres levestandard bedre, de får måske råd til at sende deres børn i skole, og dermed hjælpes hele samfundet.

Læs mere Skjul