Filterkaffe

Filterkaffe er blandt de mest populære former for kaffe og er kendt for dets gode smag og nemme tilberedning.
Filterkaffe kan laves på en almindelig dryp-kaffemaskine eller ”i hånden” ved brug af blot et filter, varmt vand og en kop.
Denne kategori indeholder mange slags filterkaffe af høj kvalitet, som ofte er enten Fairtrade mærket eller økologiske.

Læs mere Skjul

Filterkaffe er ubetinget danskernes foretrukne måde at drikke kaffe på. Det er enkelt, og det er smagfuldt, og man bruger malet kaffe til formålet. Særligt hvis du vælger bønner eller malet kaffe i en høj kvalitet. Hos Mecindo forhandler vi netop dette, ligesom alle vores produkter er økologiske og Fairtrade mærket.

Let at tilberede og med god smag

En god kop kaffe behøver ikke være vanskelig at tilberede. Der er flere måder at brygge den på. Enten på den velkendte måde med en filterkaffemaskine, som man aldrig går galt i byen med. Til den har du brug for formalede kaffebønner, det vil sige malet kaffe, som du kan erhverve dig i den bedste kvalitet hos Mecindo. Vi fører flere forskellige økologiske, malede bønner. Alle i høj kvalitet, men med forskellig smagsstyrke og karakteristika i smagen. Økologi betyder, at der udelukkende benyttes naturlige råvarer, og at der ikke er tilsat nogen former for kunstige tilsætningsstoffer.

De hundrede procent økologiske kaffetyper kan også bryste sig af Fairtrade mærket, som vil sige, at de er dyrket og høstet på Fairtrade certificerede plantager. Det er et bevis på, at kaffeplanterne produceres under både etisk forsvarlige og bæredygtige forhold.

Man kan også brygge sig en velsmagende kop kaffe på helt gammeldags manér ved brug af et filter. Den malede kaffe puttes så i et filter i en tragt, og det kogende varme vand hældes langsomt over de malede bønner direkte ned i for eksempel en termokade. Og vupti, du har lynhurtigt en lækker kop kaffe at byde dig selv eller glade gæster på.

Bed en kaffebøn

Eller nøjes blot med at drikke en veltilberedt kop kaffe brygget på kaffebønner. Hos Mecindo fører vi også hele kaffebønner, som du så selv skal male, men så er de til gengæld også helt friskmalede, når du skal have din lækre, økologiske kop kaffe. Kaffebønner kan selvfølgelig også efter formaling bruges i en klassisk filkerkaffemaskine eller brygges ved hjælp af en gammeldags tragt. Hele kaffebønner er dog også særligt velegnede til at lave en god kop espresso, cappucino eller café latte. Helt som du ønsker den.

Køb filterkaffe og kaffebønner online hos Mecindo

Hos Mecindo finder du et stort udvalg af Fairtrade mærkede og økologiske kaffeprodukter produceret i en høj kvalitet. I vores webshop får du billig fragt og levering i løbet af kun 2-4 hverdage.


Læs mere Skjul