TILBUD
-13%

Holle Risgrød Ø

Demeter-mærket Babymad. Fra 4 mdr.

Vejl. Pris 35,95 kr 30,95 kr
Tilbuddet udløber 15-03-2020

250 Gram
På lager
Fragt 29kr
1-2 hverdage

Beskrivelse

Holle Økologiske Risgrød er skabt for give dit barn alle de nødvendige næringsstoffer det har brug for mens det vokser og er ved at blive vænnet fra modermælken. Holles Økologiske Risgrød er en sund grød, beriget med vitamin B1, godt for børn i alderen 4 måneder og op.  

Holle Økologiske Risgrød er let fordøjeligt og hjælper de små maver til at tilpasse sig en varieret kost. Brug af fuldkorn betyder at Holle Økologiske Risgrød kan bevare flest næringsstoffer. Velegnet til når du vil begynde at vænne dit barn til en blandet og varieret kost, mens det får alle de vigtige næringsstoffer, som barnet har brug for til at vokse og udvikle sig i.

Holle Økologisk Risgrød

  • Egnet fra 4 mdr.
  • Let for dit barn at fordøje
  • Ikke tilsat sukker, konserveringsmidler eller salt
  • Beriget med B1 vitamin

Instruktion

Kan bruges på flere måder – grøden kan blandes med mælk, vand, modermælkserstatning eller modermælk. Nem at forberede – klar på få minutter. Ønsket væske opvarmes og blandes med grøden. Der kan også tilføjes frugt, efter et barns max daglige indtag.

Ingredienser

Fuldkorns rismel*, vitamin B1 

* fra biodynamisk landbrug (Demeter kvalitet)

Bemærk venligst

Start med at made fra omkring 4-6 måneder i forhold til dit barns udviklingstrin og individuelle behov. Giv ikke grød til børn under 4 måneder som erstatning for modermælk. Holle anbefaler at starte med en enkelt-korns grød. Ris eller Hirse Grød er gode til at starte med efter 4-6 måneder før Holles andre varianter tages i brug.

Brugsanvisning

Økologisk risgrød fra 4 måneder. Følg brugsanvisningen nøje. Forkert tilberedning og opbevaring kan give negative helbredsmæssige virkninger. Blandingen tilberedes altid frisk, rester må ikke genanvendes. Må ikke opvarmes i mikroovn, fare for overophedning. Kontroller temperaturen inden servering. Sørg for tilstrækkelig tandpleje fra første tandfrembrud.

Vejledende opbevaring

Tørt og ikke for varmt.

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Holle
Klassifikation
Produktnummer 42109
Mængde 250 Gram
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu