Holle Risgrød Ø

Økologisk fuldkorns risgrød fra 6 måneder

250 Gram
35,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger

Beskrivelse

Holle Økologiske Risgrød er skabt for give dit barn alle de nødvendige næringsstoffer det har brug for mens det vokser og er ved at blive vænnet fra modermælken. Holles Økologiske Risgrød er en sund grød, beriget med vitamin B1, godt for børn i alderen 4 måneder og op.  

Holle Økologiske Risgrød er let fordøjeligt og hjælper de små maver til at tilpasse sig en varieret kost. Brug af fuldkorn betyder at Holle Økologiske Risgrød kan bevare flest næringsstoffer. Velegnet til når du vil begynde at vænne dit barn til en blandet og varieret kost, mens det får alle de vigtige næringsstoffer, som barnet har brug for til at vokse og udvikle sig i.

Holle Økologisk Risgrød

  • Egnet fra 4 mdr.
  • Let for dit barn at fordøje
  • Ikke tilsat sukker, konserveringsmidler eller salt
  • Beriget med B1 vitamin

 

Brugsanvisning og forholdsregler:

Følg brugsanvisningen nøje. Forkert tilberedning og opbevaring kan give negative helbredsmæssige virkninger. Blandingen tilberedes altid frisk, rester må ikke genanvendes. Må ikke opvarmes i mikroovn, fare for overophedning. Kontroller temperaturen inden servering. Sørg for tilstrækkelig tandpleje fra første tandfrembrud. Bland 4 spiseskeer risblanding med 120 ml af barnets foretrukne mælk. Dette er kun en et forslag, du kan tilpasse Holles blandinger til den tekstur og mængde som dit barn foretrækker.

Oprindelsesland:

DE-ÖKO 001 EU jordbrug

Opbevaring:

Tørt og i stuetemperatur. Anvendes indenfor 3 uger efter åbning.

Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi1606 kJ / 378 kcal
Fedt0,8 g
-heraf mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat84 g
-heraf sukkerarter0,2 g
Kostfibre1,3 g
Protein8,0 g
Salt< 0,01 g

Skriv en anmeldelse
Holle Risgrød Ø

Captcha
Captcha