Holle Havregrød Ø

Demeter-mærket babymad. Fra 4 mdr.

34,95 kr

250 Gram
På lager
Fragt 29kr
2-4 hverdage

Beskrivelse

Holle Økologiske Havregrød, af bæredygtigt dyrket havre, er den ideelle måde at introducer dit barn til fast føde og varieret kost, når det er ved at blive vænnet fra modermælken. 

Holles Økologiske Havregrød er en sund grød, beriget med vitamin B1, godt for børn i alderen 6 måneder og op. 

Holle Økologiske Havregrød er let fordøjeligt og hjælper de små maver til at tilpasse sig en varieret kost. Holle Økologisk Havregrød er fri for tilsætningsstoffer og fyldt med næringsstoffer til dit barns behov.

Holle Økologisk Risgrød

  • Økologisk havregrød fra 6 mdr og op
  •  Beriget med vitamin B1
  • Let for barnet at fordøje

Instruktion

Kan bruges på flere måder – grøden kan blandes med mælk, vand, modermælkserstatning eller modermælk. Nem at forberede – klar på få minutter. Ønsket væske opvarmes og blandes med grøden. Der kan også tilføjes frugt, efter et barns max daglige indtag.

Ingredienser

Fuldkorns havremel*, vitamin B1.

* fra biodynamisk landbrug (Demeter kvalitet)

Bemærk venligst

Start med at made fra omkring 4-6 måneder i forhold til dit barns udviklingstrin og individuelle behov. Giv ikke grød til børn under 4 måneder som erstatning for modermælk. Holle anbefaler at starte med en enkelt-korns grød. Ris eller Hirse Grød er gode til at starte med efter 4-6 måneder før Holles andre varianter tages i brug.

Brugsanvisning

Havre fuldkornsgrød fra 6 måneder. Følg brugsanvisningen nøje. Forkert tilberedning og opbevaring kan give negative helbredsmæssige virkninger. Blandingen tilberedes altid frisk, rester må ikke genanvendes. Må ikke opvarmes i mikroovn, fare for overophedning. Kontroller temperaturen inden servering. Sørg for tilstrækkelig tandpleje fra første tandfrembrud.

Vejledende opbevaring

Tørt og ikke for varmt.

Allergener

Havre

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Holle
Klassifikation
Produktnummer 42110
Mængde 250 Gram
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu