Holle

Holle er kendt for deres økologiske babymad i demeter kvalitet. Det er en virksomhed med 80 år af stolte traditioner, hvor kvaliteten af deres produkter er i top.


Demeter principper

Virksomheden blev grundlagt i 1933 i Schweiz og har udeladt kemisk forarbejdning og konserveringsmidler fra begyndelsen.

Holle producerer deres produkter efter strenge demeter principper, der omfatter økologisk, biodynamisk produktion, i samspil med naturen. 

For at et produkt kan blive certificeret med demeter, må det kun indeholde op til 14 tilsætningsstoffer, mod 49 for almindelig økologisk mærkning. 

Holle produktsortimentet omfatter baby-mælk og modermælkserstatning, samt forskellige grød varianter.

Kærneværdier

Holles kærneværdier indebærer bl.a. bæredygtig forvaltning og social ansvarlighed. Intet andet sted er kvalitet og forventningerne højere end med babyprodukter.

 Derfor vægter Holle tilliden til dig som forældre højt og forpligter sig til at bevare deres tætte forbindelse til biodynamisk og økologisk landbrug. 

Det er også derfor kemisk behandling og konserveringsmidler aldrig har været brugt i deres produkter. Det er grundlaget for Holle særlige kvalitet.

Læs mere Skjul