Zipzoc Gazestrømpe

Gazestrømpe til kroniske bensår

Zipzoc Gazestrømpe

Gazestrømpe til kroniske bensår

10 Stk.

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

Beskrivelse

Zipzoc Gazestrømpe er en steril tubegaze imprægneret med salve, der indeholder zinkoxid. Hver strømpe indeholder 41.5 gram zinkoxid, der har en lindrende og beskyttende virkning og anvendes som kontaktlag ved kroniske og venøse bensår med sårbare omgivelser eller eksem. Zipzoc Gazestrømpe indeholder parrafin og vaseline der sikrer, at bandagen ikke tørrer ud eller klæber til såret. Ved dårligt omløb i benene (venøs insufficiens) kan strømpen bruges som primær sårkontaktlag under en kompressionsbandage, hvor den kan blive siddende i op til en uge. Zipzoc Gazestrømpe indeholder ingen konserveringsmidler, hvilket minimerer risikoen for allergiske reaktioner og udslæt hos patienter med sart og følsom hud. 

  • Indeholder zinkoxid, paraffin og vaseline
  • Lindrer og beskytter sart hud
  • Bandagen tørrer ikke ud
  • Klæber ikke til såret
  • Indeholder ingen konserveringsmidler
  • Kan bruges i op til en uge
 

Bivirkninger og forholdsregler:

Huden omkring bensår kan let blive overfølsom over for visse topiske lægemidler og reagere med udslet, erytem, kløe og maceration i kanten af såret.

Strømpen kan tørre ud, hvis den sekundære bandage ikke er egnet til dette formål eller hvis strømpen ikke skiftes ofte nok.

Gazestrømpen bør ikke anvendes hvis der er kendt overfølsomhed for: Paraffinolie, hvid paraffin, vaseline, zinkoxid eller andre hjælpestoffer i salven.

Graviditet og amning: Ingen tegn på bivirkninger under graviditet. Dog vil vi anbefale, at konsultere dig med egen læge, inden brug af zipzoc.

Produktinformation

Mængde 10 Stk.
Producent Smith & Nephew
Produktnummer 53048
Pakning Engelsk eller flersproget

Anmeldelser (0)

Anmeld
“Zipzoc Gazestrømpe”

Din mening bliver værdsat

Ved at dele din oplevelse bidrager du til at gøre det lettere og mere gennemskueligt for alle andre, at købe det rette.
Du bør derfor tage udgangspunkt i om produktet levede op til dine forventninger.

Vi sikrer dig annonymitet

For at beskytte dit privatliv tillader vi ikke personhenførbare oplysninger i produktanmeldelser, og anbefaler at du anonymiser dit navn (eks. "Thomas P.").

Zipzoc Gazestrømpe
Send

Ofte købt sammen med

Andre så også på