Kornkaffe fra Whole Earth er et smagfuldt og naturligt alternativ til kaffe. Du kan vælge mellem koffeinfri- og koffeinholdig kornkaffe. Drikken har en let bitter, ristet og skøn smag. Læs mere om Whole Earth og de forskellige kornkaffe-varianter nederst på siden. 


Hvad er Whole Earth?

Whole Earth er en engelsk producent af økologiske, veganske og naturlige fødevarer til den kvalitetsbevidste forbruger. Hos Whole Earth handler det ikke kun om at fremstille sunde, miljøvenlige og bæredygtige produkter. Det handler også om at se det hele i et større billede, at være open-minded og at gøre hvad man kan hver især, for at passe på både miljø og natur.


Kornkaffe – et godt alternativ til almindelig kaffe

Er du i tvivl om hvad forskellen på Whole Eath No Caf og Wake Up er, så læs med herunder, hvor vi kort beskriver forskellen på begge produkter. 

  • Whole Earth No Caf Kornkaffe
    Et naturligt produkt fremstillet af økologiske ingredienser. No Caf fra Whole Earth indeholder bl.a. økologisk byg, figner og cikorie og er et perfekt og velsmagende alternativ til kaffe. No Caf kornkaffe er helt fri for koffein, men har alligevel en rund, blød, ristet og skøn smag – ligesom kaffe.

  • Whole Earth Wake Up Kornkaffe m. guarana
    Vil du gerne have lidt koffein, så er Wake Up-kornkaffen det rette valg. Whole Earth Wake Up indeholder guarna, som naturligt indeholder koffein – helt præcist 18 mg pr. 100 ml. Ingredienserne er, udover guarana, de samme som i No Caf-drikken.


Hvad er cikorie?

Cikorie ere n lyseblå blomst, som bl.a. findes i Danmarks vejkanter om sommeren. Derudover findes den i forskellige varianter rundt i hele verden. I fremstillingen af cikoriekaffe er det plantens rødder der bruges. Ved at brænde og male roden kan den opløses i varmt vand, hvor den giver et en let bitter smag. Før i tiden var cikoriekaffe vidt udbredt, primært pga. kaffebønnens dyre pris. Cikoriekaffe var derfor et billigt og velsmagende alternativ, hvilket også er grunden til at cikorie dagen i dag stadig er et yderst populært kaffe alternativ. 


Hvorfor vælge alternative kaffeprodukter?

Der kan være mange årsager til at vælge f.eks. kornkaffe fremfor almindelig kaffe. Måske tåler du ikke koffein, eller også ønsker du blot et sundt og velsmagende alternativ. 

Personer som er plaget af angst, har rytmeforstyrrelser i hjertet eller maveproblemer, kan med fordel vælge et kaffeerstatningsprodukt uden indhold af koffein. Koffein kan nemlig påvirke maven negativt hos disse personer, men også hjertet kan påvirkes da pulsen øges hos nogle ved indtagelse af koffein.

Derudover kan koffein påvirke søvnen, da koffein virker opkvikkende. Derfor er koffeinfri kaffeerstatning, f.eks. kornkaffe, et perfekt valg til dig der ønsker en varm og smagfuld drik om aftenen, men som ikke ønsker at indtage koffein inden sengetid. 


Køb Whole Earth kornkaffe på mecindo.dk

Vælg den Whole Earth kornkaffe der passer til din smag – med eller uden koffein. Smagen er ristet, blød og let bitter og kan nydes af de fleste.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul