Weleda Birch Cellulite Oil

Opkvikkende massageolie til appelsinhud på ben, lår og baller

100 ml
216,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger

Beskrivelse

Weleda Birch Cellulite Olieer dermatologisk testet. Weleda Birch Cellulite Olie nærer huden med naturlige og økologsike plante ekstrakter som udjævner, toner og støtter hudens overordnede sundhed.

  • Reducerer synligheden af strækmærker, efter brug i 1 måned, to gange dagligt.
  • Dermatologisk testet, bevist virkning i 85% af tilfældene.
  • Virkningsfuld kombination af planteolier og ekstrakter som blødgør og toner huden.

Weleda Birch Cellulite Olie indeholder et potent ekstrakt ar birkeolie, som er kendt for dets afgiftende og rensende effekt, der fremmer en strålende hud med en større blødhed.

Hud-venlig abrikos kerne olie og jojoba olie nærer huden og giver balanceret fugtgivning, mens hvedekim olie, med sit høje indhold af E vitamin raffinerer hudteksturen- Rosmarin bladekstrakt stimulerer hudens cirkulation og fobrændingen.

UDEN hårde kemikalier

Anvendelse

Påfør en lille mængde af Birch Cellulite Oil til fugtig hud. I de første fire ugers brug, bør Birch Cellulite Oil masseres ind i huden med cirkulære bevægelser, mindst to gange om dagen. For en løbende vedligeholdelse, fortsættes da med den daglige anvendelse.

Det bedste er at bruge den to gange om dagen i fire uger, derefter en gang dagligt for at bevare effekten. Påføres med massage i cirkelbevægelser over lår, hofter og mave. Øg blodomløbet med en børstemassage eller skiftevis varmt/koldt brusebad med Birch Body Scrub.


Skriv en anmeldelse
Weleda Birch Cellulite Oil

Captcha
Captcha