Urtekram Soya fars Ø
Økologisk soja fars fremstillet af sojabønner. Alternativ til hakket kød/kylling
180 g
27,95 kr
På lager |
Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger
Se forsendelsesomkostninger
Beskrivelse
Sojafars er fremstillet udelukkende af økologiske
sojabønner. Sojabønnerne presses mekanisk for at adskille
oliedelen. Sojafars produceres derefter af det proteinrige
mel. Anvendes til fars, fx frikadeller, bolognese, burgere.
Ønskes en mørkere farsret, så tilsæt lidt sojasauce under
tilberedningen.
Proteinindholdet i 100 g tørret sojafars svarer ca. til 230
g hakket, råt svinekød.
Produktbeskrivelse fra leverandør
Brugsanvisning og forholdsregler:
Udblødes før brug i 5 min i vand/bouillon - eller tilsættes direkte til farsblandings-retten ca. 10 min før den er færdig.
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
---|---|
Energi | 1456 kJ / 347 kcal |
Fedt | 7,3 g |
-heraf mættede fedtsyrer | 1,0 g |
Kulhydrat | 15,4 g |
-heraf sukkerarter | 10 g |
Kostfibre | 20,7 g |
Protein | 44,6 g |
Salt | 0,02 g |