Teapigs

Prøv en kop skøn te fra engelske Teapigs. Teen er af høj kvalitet og har en fantastisk smag. Du finder helt sikkert en te der passer til dig og dine smagsløg. Læs mere om Teapigs og køb online hos mecindo.dk allerede i dag. Vi forhandler alle de populære Teapigs teer.


Hvad er Teapigs?

Teapigs er en engelsk producent af te, og bag virksomheden er Nick og Louise der grundlagde Teapigs tilbage i 2006. De arbejdede dengang begge for en større te producent, men fik idéen til at slå sig sammen med eneste mål for øje: at få nationen til at drikke rigtig te igen.

Teapigs er ikke kun te. I fremstillingen af te gør de ikke brug af syntetiske tilsætningsstoffer, og så går de meget op i miljøet. Det betyder at du ikke finder plastik i deres te-poser. Poserne er fremstillet af papir, og emballagen er fremstillet af genbrugelige og genanvendte materialer. Pga. dette er Teapigs emballage certificeret ”plastic free”.


Teapigs – te til enhver smag

Te fra Teapigs er nøje udvalgt fra plantager der imødekommer de krav, som Teapigs har til deres råvarer. Vidste du, at både grøn-, sort-, hvid- og oolongte kommer fra én og samme plante. Det der afgør farve, smag og duft er hvordan bladende behandles efter høst. 

Al te plukkes, tørres, rulles og fermenteres. Jo længere tid teen får lov til at fermentere, jo mørkere og kraftigere bliver den. 

Her på mecindo.dk kan du finde et spændende udvalg af Teapigs teen. Du finder helst sikkert en te du kan lide, og ellers er det måske tid til at prøve noget nyt? 

Teapigs Urte Lakrids & Pebermynte

En utroligt populær te med lakrids og pebermynte. Har en naturligt sød smag, og virker opfriskende på kroppen. 

Teapigs Te Earl Grey Stærk

En stærk earl grey te. Nydes bedst med mælk.

Teapigs Te Matcha Latte Kakao

En te med 50% kakao og 50% matcha grøn te pulver. Teen har en lækker smag af mørk chokolade. Indeholder hverken sukker eller mælkepulver. 

Teapigs Te Matcha Latte Chai

Teen består af 50% grøn matcha te, 25% ingefær, 24% kanel og 1% sort peber. Til sammen giver disse ingredienser en skøn krydret smag. 

Teapigs Te Matcha Latte Gurkemeje

Består af 50% grøn matcha te, 28% gurkemeje og 22% lakridsrod. Har en skøn, frisk og naturlig smag. 

Teapigs Te Cleanse

En fantastisk grøn te. Indeholder bl.a. grøn te, lemongrass, ingefær, kokos og mælkebøtterod. Smagen er let sød og kan både drikkes varm og kold. 


Forskellige typer te

Er du i tvivl om, hvad forskellen er på de forskellige te-typer, og vil du gerne blive klogere, så læs med herunder. Vi gennemgår kort de største forskelle, og gør det dermed lettere for at vælge den te der tiltaler dig og dine smagsløg. 

 • Hvid te
  er kort sagt ubehandlet te. Det eneste der sker, er at teen plukkes og tørres. Den hvide te har en meget lys grøn, eller gul farve og er utroligt smagfuld. 

 • Grøn te
  grøn te plukkes, tørres og rulles. Derefter enten ristes eller dampes bladene. Den dampede grønne te har oftere en mere delikat smag end ristet grøn te. 

 • Oolong te
  denne type te plukkes, tørrer og fermenterer – men kun lige indtil farven begynder at blive brun. Herefter tørres bladene yderligere i en ovn.

 • Sort te
  sort te plukkes og lægges til tørre i frisk luft. Når bladene bliver bløde, knuses de og lægges hen til fermentering. Til sidst koges bladene for at beholde deres duft. Den sorte te er briternes favorit te. 


Køb Teapigs te på mecindo.dk 

Køb din te fra engelske Teapigs her på mecindo.dk. Udvalget er stort og smagfuldt. Find din favorit te eller prøv en ny og lad dig forføre af teens skønne smag. Grøn, sort og hvid te – du finder dem alle her. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

Læs mere Skjul