SwedSafe

Beskyt din hørelse med effektive ørepropper fra SwedSafe. Larm fra maskiner, værktøj, græsslåmaskine og koncerter kan skade hørelsen. Derudover kan snorken, blæst og andre lyde påvirke og forstyrre søvnen. Med ørepropper bevarer du din hørelse og får en bedre søvn. Læs mere om SwedSafe her.


Hvad er SwedSafe?

SwedSafe er en svensk producent af effektive, behagelige og beskyttende ørepropper af høj kvalitet. Udvalget af ørepropper er stort, og inkluderer mange forskellige former, materialer og anvendelsesmuligheder. Dette betyder, at alle kan finde et sæt ørepropper fra SwedSafe og beskytte deres hørelse effektivt. Tabt hørelse kommer nemlig ikke igen, og derfor er det vigtigt at du passer på din egen og din families hørelse. 

SwedSafe tager vare på miljøet og dig – derfor indeholder ørepropperne hverken latex eller gummi. 


Ørepropper fra SwedSafe

På mecindo.dk finder du SwedSafe propper til forskellige situationer. Vælg bl.a. mellem ørepropper til svømning, til flyrejser, til koncerter og til børn. Desuden kan mange af ærepropperne anvendes om natten for at undgå at blive vækket af snorken fra din partner. 

Blandt ørepropperne kan du vælge mellem ørepropper i silikone og voks. Silikone og voks ørepropper kan nemt formes og sidder godt i øret. Silikone-ørepropper er velegnede til personer med sensitive øregange, og lukker både støj og vand ude. Voks-ørepropper er perfekte til om natten. Voksen tilpasser sig kroppen temperatur og irriterer ikke øregangene. 

De mest populære SwedSafe ørepropper er:

 • SwedSafe Ørepropper Maximal Dæmpning
  Ørepropper med maximal dæmpning. Kan bl.a. anvendes i forbindelse med skydning, jagt, motorcykelkørsel, snorkning og maskinstøj. 

 • SwedSafe Sleep Ørepropper
  Sleep ørepropperne er til dig der vil sove uforstyrret. Det kan være du bliver vækket af snorken, af regnen på vinduet, blæsten eller noget helt andet. 

 • SwedSafe Discreet Ørepropper
  Diskrete ørepropper i en farve der ikke ses tydeligt. Brug dem i lige den situation der passer dig, hvor du ønsker at mindske støj. 

 • SwedSafe Kiddy Høreværn
  Dine børns hørelse er vigtig at passe på. Ørene og hørelsen hos børn og babyer er særligt sensitive, og med et høreværn der sidder godt og beskytter mod støj, er du sikret at hørelsen beskyttes effektivt. 


Køb ørepropper fra SwedSafe på mecindo.dk

Find og køb ørepropper fra SwedSafe på mecindo.dk. Udvalget består af ørepropper til ethvert behov: maskinstøj, snorken, musik, koncert, svømning, koncentration og børn/babyer.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

Læs mere Skjul