Sunstar GUM

Sunstar GUM er producent af effektive og skånsomme produkter til en god mundhygiejne. Med erfaring siden 1923, er du sikret produkter af høj kvalitet der bidrager til at mindske tand- og tandkødsproblemer. Læs mere om Sunstar GUM og køb dine tandplejeprodukter allerede i dag.


Hvad er Sunstar GUM?

En del af Sunstar GUM har sin oprindelse helt tilbage i 1923, hvor Dr. John O. Butler grundlagde sin virksomhed, GUM, i Amerika. Han ville gøre mere for amerikanernes tandpleje, og sætte større fokus på den daglige mundhygiejne. Dette kom sig også af, at John var tandlæge og han havde derfor en naturlig interesse for tænderne. 

I tiden hvor John var tandlæge, var tandbørsterne klodsede og med håndtag fremstillet af knogler. John fik idéen til tandbørster med håndtag af plastik, og tilmed i forskellige farver. Nu kunne familiemedlemmerne kende forskel på deres tandbørster, samtidig med at den nye tandbørste rengjorde både tænder og tandkød bedre. 

Men hvorfor hedder det så Sunstar? Det skyldes, at Sunstar i Japan på næsten samme tid begyndte at fremstille en ny type tuber til cykellim. De nye tuber blev lavet af metal, og viste sig at være perfekte til netop tandpasta. Før dette kom tandpasta i pulverform, og med den nye tubetandpasta blev det nemmere at dosere tandpastaen og bruge den. 

Det var dog først i 1988, at Sunstar og GUM slog sig sammen. I dag består Sunstar GUM’s sortiment at utroligt mange tandplejeprodukter, der tilsammen sørger for en god mundhygiejne hos den enkelte. 


Få en god mundhygiejne

Hvis ikke du har en god mundhygiejne har bakterierne fri mulighed for at ophobe sig og være skyld i forskellige sygdomme. Nogle af de sygdomme og konsekvenser dårlig mundhygiejne kan medføre er, blister, tandkødsbetændelse, løse tænder og huller i tænderne. Tandkødsbetændelse og huller i tænderne kan behandles hos en tandlæge, men ved løse tænder, også kaldet paradentose, trækker tandkødet sig tilbage – og det kommer ikke frem igen. Ved slem paradentose bliver tænderne løse.

Oplever du dårlig ånde, skyldes det oftest små madrester og bakterier på tunge og i tandkødslommer. Bakterierne skaber svovlholdig luft, der gør, at ånden luger dårligt. Derfor skal du altid huske at børste din tunge morgen og aften, sådan at bakterierne mindskes og dårlig ånde ikke forekommer.

Mundskyl kan fjerne dårlig ånde midlertidigt, men den egentlige årsag til den dårlige ånde forbliver indtil du får gjort noget ved det egentlige problem. Hvis det ikke blot gælder en grundig tandbørstning, bør du overveje om du skal en tur forbi din tandlæge og have undersøgt munden.  

Alt dette kan du heldigvis undgå ved at have en god mundhygiejne – hver dag. 

Sunstar GUM foreslår, at du tænker 2x2x2. Men hvad betyder det? Du skal børste dine tænder med 2 cm tandpasta på tandbørsten i 2 minutter, 2 gange dagligt (morgen og aften). Sørg altid for at skifte tandbørste hver 8-12 uge. På den måde sikrer du dig, at hårene på børsterne rengør effektivt og at tandbørsten ikke har en masse ophobede bakterier og snavs. 

Mangler du en tandbørste kan du finde en ny her på mecindo.dk. Vi har et stort udvalg af tandbørster til børn og voksne. Se udvalget af tandbørster her.


Sunstar GUM til ethvert behov

Udvalget af Sunstar GUM består af tandpasta, soft-picks, tandtråd og munskyl. Tandpastaerne findes med tilsat klorhexidin der virker antibakteriel og beroliger sensitivt og betændt tandkød. Derudover finder du også tandpasta med whitening effekt, der giver dig videre tændere. Dette kan især være brugbart hvis du ryger eller drikker kaffe. 

De smarte soft-picks er bløde og bøjelige tandstikker. De rengør skånsomt og effektivt mellem tænderne, og findes i forskellige størrelser alt efter størrelsen på tændernes mellemrum.  

Populære Sunstar GUM-produkter på mecindo.dk:


Suppler din mundhygiejne med kosttilskud

Tænderne består af bl.a. calcium (kalk), og derfor er det vigtigt at du gennem hele livet indtager kalk gennem kosten eller kosttilskud. Calcium er ikke det eneste kosttilskud der bidrager til normale tænder:

  • C-vitamin: bidrager til en normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tænder 
  • D-vitamin: bidrager til en normal optagelse af calcium, og vedligeholder normale tænder
  • Calcium/kalk: bidrager til at vedligeholde normale tænder

Husk at kosttilskud altid kun bør fungere som supplement til en sund og varieret kost. Kosttilskud kan ikke erstatte kosten. 


Køb Sunstar GUM på mecindo.dk

Find alt til din daglige mundhygiejne fra Sunstar GUM her på mecindo.dk. Vi forhandler både de populære Sunstar GUM soft-picks, men også tandpasta og tandtråd. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul