SB12

Har du dårlig ånde? SB12 fjerner hurtigt den dårlige ånde på en nem og overskuelig måde. SB12 mundskyl og tandpasta kan bruges flere gange dagligt for bedste virkning. Læs mere om SB12 nederst på siden.


Hvad er SB12?

SB12 er en del af Meda, en international medicinalvirksomhed med en bred produktportefølje. SB12 har et stort udvalg af mundskyl som fremmer god mundhygiejne og frisk ånde.


Årsager til dårlig ånde

Der kan være mange årsager til dårlig ånde, heriblandt bakteriernes svovlgasser, gingivitis (tandkødsbetændelse), parodontose, mundtørhed, low-carb-kure og faste.

Langt de fleste oplever også, at de har dårlig ånde om morgenen, hvilket skyldes, at spytproduktionen falder i løbet af natten.

Dårlig ånde kan også forekomme i forbindelse med madvarer, kaffeindtag, rygning, samt indtagelse af alkohol.

Tandudtrækning, huller i tænderne og andre infektioner i munden kan også give dårlig ånde. Hvis man får fjernet en tand er det ekstra vigtigt at opretholde en god mundhygiejne.

Også stress og hormonel ubalance som ved graviditet, pubertet og overgangsalder kan ligeledes være en medvirkende faktor til dårlig ånde. 


God mundhygiejne

Vejen til frisk ånde begynder med, at man børster tænderne mindst to gange om dagen. Her bør man vælge en blød tandbørste samt en tandpasta med fluor. SB12 tandpasta strong mint, er en tandpasta med fluor som rengør dine tænder, forebygger dårlig ånde, fjerner dårlig ånde og styrker tændernes emalje. 

Tænderne bør også renses med tandtråd mindst en gang om dagen, for at fjerne de madrester og plak, som tandbørsten ikke kan nå.

Afslutningsvis kan man benytte sig af mundskyl, f.eks. SB12, der giver frisk ånde over en længere periode.

Gode råd til tandbørstning

 • Børst tænder mindst 2 gange dagligt: om morgenen efter morgenmaden og igen ved sengetid.  
 • Vent mindst 1 time efter indtagelse af syreholdige fødevarer eller drikkevarer, inden du børster dine tænder.  
 • Børst forsigtigt med korte, vandrette strøg på tværs af tandoverflade og tandkødsrand.  
 • Tryk ikke for hårdt med tandbørsten, da dette kan gøre skade på tandkødsranden.  
 • Hold tandbørsten som en kuglepen, så du undgår at lægge et for stort tryk på tænder og tandkød.  
 • Spyt tandpastaen ud, når du er færdig – men skyl ikke munden med vand efter tandbørstning, da det vil udvande effekten af fluor.  
 • Udskift din tandbørste, når børsterne viser tegn på slid. 


Hvorfor skal du bruge mundskyl?

Mundskyl kan med fordel anvendes efter man har børstet tænder morgen og aften.

Hos Mecindo har vi et stort udvalg af SB12-produkter som fremmer god mundhygiejne og frisk ånde: 

 • SB12 Duo Mundskyl har en kraftig smag af eukalyptus og mentol.  
 • SB12 Original Mundskyl har en kraftig smag af mentol og mint.  
 • SB12 Mild Mundskyl har en mild smag af mint og mentol og er særlig god til dem, der ønsker den fulde effekt men ikke ønsker en for kraftig smag.  
 • SB12 White Mundskyl har en dejlig pebermyntesmag og er særligt god til dem som gerne vil have hvidere tænder. 

SB12 mundskyl modvirker dårlig ånde ved at neutralisere de stoffer og processer, der kan være årsagen til den dårlige ånde.

Derudover har hver SB12 mundskyl en dejlig smag af enten eukalyptus og mentol, mentol og mint, eller pebermynte, som ligeledes efterlader munden med en frisk smag i 12 timer. 


Køb SB12 mundskyl på mecindo.dk

Hos Mecindo forhandler vi SB12 til en billig pris, så du nemt og ubesværet kan forebygge og behandle dårlig ånde. Vi har flere forskellige varianter af SB12, så du finder helt sikkert en variant der passer til dig.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul