Sæbeværkstedet

Sæbeværkstedet

Køb sæber, plejeprodukter og børster til alle behov fra Sæbeværkstedet til billige priser her. Sæbeværkstedet er dansk producent af skønne sæber med et væld af forskellige dufte fra æteriske olier. Læs mere om Sæbeværkstedet og deres produkter her på siden, og køb online allerede i dag.


viser 1 til 48 af 67 (2 sider )

Hvad er Sæbeværkstedet?

Sæbeværkstedet fremstiller skønne, velduftende og rensende sæber med naturlige ingredienser. Dette har de gjort siden 2004, hvor Lone stod med gryder og stavblender hjemme i køkkenet. I dag har Sæbeværkstedet en større produktion, men arbejder konsekvent ud fra følgende principper:

 • Naturlighed
  Produkterne fremstilles af ingredienser fra naturen. Det betyder også at sæbernes og plejeprodukternes dufte ikke er syntetiske, men stammer fra urter og æteriske olier. Sæbernes farve og struktur kommer tilmed fra bl.a. ler og kaffe.
 • Fairness
  Produktion og ingredienser fremstilles og dyrkes af mennesker der arbejder under ordentlige forhold. At støtte andre mennesker bedst muligt, er virkelig noget Sæbeværkstedet går ind for.
 • Enkelhed
  Sæber, plejeprodukter osv. indeholder ingen unødvendige tilsætningsstoffer. 
 • Renhed
  Alle sæbeværkstedets produkter er rene – de indeholder hverken syntetiske farvestoffer, duftstoffer eller parabener. 


Ren nydelse med naturlige sæber

Hos mecindo.dk forhandler vi et stort udvalg af Sæbeværkstedets skønne sæber i fast form. Sæberne er håndlavede og har de skønneste dufte – lige til at blive afhængig af. Fremstillingsmetoden er efter koldprocesmetoden og sæber tilføres en stor mængde glycerin. Glycerin fugter og plejer huden så den ikke udtørrer. 

Folien den enkelte sæbe pakkes ind i, er bionedbrydelig og beskytter både sæben og miljøet. Størstedelen af sæberne fremstilles i Danmark, men nogle fremstilles også i Grækenland hos en familie der ligesom familien fra Sæbeværkstedet, også producerer sæbe og har gjort det i mange år. Derfor er kvaliteten fantastisk uanset om du får en sæbe fra Danmark eller Grækenland. 

Du kan bl.a. vælge mellem sæber med duft af:

Sæberne kan bruges til både håndvask, men også i badet til vask af hele kroppen. 


Plejeprodukter fra Sæbeværkstedet

Udover sæber fremstiller Sæbeværkstedet i dag også ansigtsmasker, kropsolier, fodbadesalt, scrubs, læbebalsam og et væld af børster.

En ansigtsmaske giver intensiv fugt til ansigtet, fjerner urenheder og forebygger irritation, kløe og uren hud. Desuden bliver din hud blød og glat. 

Kropsolierne findes med forskellige dufte, men har det tilfælles, at de fugter, plejer og nærer huden over hele kroppen. En kropsolie fra Sæbeværkstedet er især velegnet på huden efter et bad. Du kan også bruge Sæbeværkstedets kropsolier som massageolie, og komme ømme muskler til livs. 

Scrubs fra Sæbeværkstedet til kroppen fjerner døde hudceller, snavs, bakterier og overskydende hudfedt effektivt. Brug scrubben 1-2 gange om ugen, og slut af med at smøre kroppen ind i en god og fugtgivende lotion. 

Mangler du en neglebørste, en skægbørste, en massagebørste, en ansigtsbørste eller en hårbørste finder du også disse fra Sæbeværkstedet. Børsterne er fremstillet af ægte dyrehår, og er dermed yderst skånsomme for huden. 


De mest populære produkter fra Sæbeværkstedet


Køb sæber og plejeprodukter fra Sæbeværkstedet på mecindo.dk

Klik rundt og se de mange spændende og lækre produkter fra Sæbeværkstedet. Med naturlige ingredienser og tanker på dig og miljøet, får du skønne og effektive plejeprodukter. Vælg bl.a. mellem faste sæber, olier, ansigtsmasker og børster til hele kroppen.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser.

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

 

Læs mere Skjul