RFSU

Kondomer af høj kvalitet og med mere end 80 års historie – RFSU har siden 1933 været fremme med ønsket om, at en graviditet skal være ønsket. Med et kondom fra RFSU kan du beskytte dig selv og din parter. Læs mere om RFSU og deres produkter nederst på denne side.


Hvad er RFSU?

RFSU er en virksomhed som fremstiller kondomer, glidecreme og andre produkter indenfor det seksuelle. Derudover står RSFU også for seksualoplysning, informationsarbejde og meget andet for unge mennesker. Hos RFSU er man meget overbeviste om, at sex og samliv er vigtigt – både for det enkelte individ, men også for hele samfundet.

Faktisk begyndte RFSU’s historie helt tilbage i 1933, hvor Elise Ottesen Jensen grundlagde virksomheden. Elise havde drømmen om, at alle børn der sættes i verden, er ønskede, at alle mænd og kvinder er lige, og at seksualitet er et udtryk for kærlighed, nydelse og ømhed”. 

RFSU er en forkortelse af ”Riksforbundet For Seksuell Upplysning”.


Produkter fra RFSU

RFSU’s produkter er af højeste kvalitet og giver både kvinder og mænd et sikkert sexliv. Udvalget af produkter inkluderer både kondomer, glidecreme, intimpleje, intimbarbering og sexlegetøj.

Populære RFSU-produkter:

 • RFSU Thin kondom
  Et utroligt tyndt kondom som giver en tættere oplevelse under sex. Toppen er afrundet og skaber derfor en perfekt pasform. Kondomets tykkelse er 0,05 mm.
 • RFSU So Sensitive kondom
  Sensitive kondomet er et supertyndt og latexfrit kondom. Kondomet har en lige form som gør det nemt at rulle på. Kondomets tykkelse er 0,03 mm.
 • RFSU True Feeling kondom
  Et tyndt kondom som giver optimal hudkontakt og dermed en fantastisk følelse. True feeling kondomet har en lav latexkoncentration, men er lige så sikkert at bruge, som standardkondomerne fra RFSU. Kondomets tykkelse er 0,04 mm.


Hvorfor bruge kondom?

Ved at bruge kondom beskytter du dig og din partner mod uønsket graviditet, men også mod kønssygdomme. Det er ikke alle kønssygdomme som medfører symptomer, og du kan derfor smitte uden at vide du selv er smittet – og omvendt. Det er vigtigt at kondomet påføres inden dig og din partner har sex, og ikke først midt i akten. Efter brug tages kondomet af hvorefter der bindes en knude på det og det smides ud. 


Hvilken glidecreme skal man vælge?

En glidecreme mindsker gnidningsmodstanden under sex og er derfor ideel hvis du eller din partner oplever tørhed. Nogle glidecremer virker desuden stimulerende og kan give ekstra følelse. Der findes både vandbaserede og silikonebaserede glidecremer. Du bør ikke bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med et kondom, da kondomet kan gå i stykker. Her skal i stedet vælge en vandbaseret glidecreme.


Hvorfor vælge RFSU?

Ved at vælge RFSU får du et produkt der:

 • Er af høj kvalitet
 • Passer til alle
 • Er billige
 • Giver en god følelse


Køb RFSU på mecindo.dk

Beskyt dig selv og din partner mod uønsket graviditet og kønssygdomme med kondomer fra RFSU. Du kan også øge nydelsen med en af RFSU’s glidecremer. Vælg det RFSU produkt der passer til lige netop dig.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul