Vask og plej dit hår med produkter fra Phyto. Produkterne er fri for syntetiske ingredienser, herunder parabener, silikone og mineralske olier. I stedet indeholder produkterne fra Phyto masser af planteekstrakter og æteriske olier. Læs mere om Phyto nederst på siden. 


Hvad er Phyto?

Phyto er et brand inden for hårplejeprodukter, der siden 60’erne har fremstillet produkter med indhold af planter og deres naturligt plejende egenskaber. De planteekstrakter der anvendes i Phyto produkterne er nøje udvalgte, og udvundet på en skånsom og utroligt effektiv måde. En måde der gør, at alle de aktive stoffer udtrækkes. 

Alle hårplejeprodukterne fra Phyto indeholder mindst 95 % naturlige ingredienser, og nogle endda 100 %. Der anvendes aldrig kemiske ingredienser – hverken parabener, silikone, mineralske olier eller syntetisk alkohol. Ser du et produkt fra Phyto med alkohol, stammer alkoholen fra rødbede, som er utroligt skånsom for håret. 


Phyto hårplejeprodukter

Når du vælger et plejeprodukt til dit hår, fra Phyto, kan du vælge mellem produkter der er specielt udviklet til alle hårtyper. Uanset om du har tørt, fedtet, kløende, sensitivt eller farvet hår, kan du finde et produkt der passer til lige netop dig og dit hår. 

På mecindo.dk finder du mere end 30 forskellige Phyto produkter til dit hår – både shampooer, conditioner, hårsprays, eliksirer, hårkure og hårolier.  

Er du i tvivl om hvilket Phyto produkt du skal vælge til dit hår, kan du læse mere om nogle af produkterne herunder:

Phyto til normalt hår

Har du normalt hår hvor du egentligt bare gerne vil give det naturlig pleje, kan du vælge mellem alle produkterne til ”alle hårtyper”. Det kan f.eks. være denne Phyto shampoo der renser og plejer hår og hovedbund uden at udtørre. Hvis du elsker at bruge balsam, enten fordi håret føles blødere, eller fordi du gerne vil give det ekstra beskyttelse, kan du bruge Phyto Volume Express Conditioner. Conditioneren efterlader håret blødt og fyldigt. 

Phyto til tørt hår

Føles håret tørt og uden glans? Tørt hår kommer ofte hvis du har været stresset, eller hvis vejret har været hård mod håret. Heldigvis kan du få glansen tilbage i håret med følgende Phyto plejeprodukter: Phyto shampoo med jojoba og Phyto Intense Hydrating Mask som efterlader håret fugtet, næret og velplejet. For ekstra glans og fylde kan du anvende Phyto Phytolisse Ultra Shine Smoothing Serum som virker plejende og beskyttende på håret. Serummet er særligt velegnet til tørt og kruset hår.

Phyto til fedtet hår

Fedtet hår og fedtet hovedbund kan klø og skælle, og så synes de færrest at det gør dem pænere. Med Phyto Shampoo til fedtet hovedbund, normaliseres din hovedbunds pH-værdi og der skabes en balance hvor den fedtede fornemmelse fjernes. 

Phyto til skadet hår

Er dit hår skadet, spalter spidserne og knækker det? Måske er du for hård mod dit hår, eller også er det bare vejret som har udtørret det og gjort det sårbart. Uanset, kan du bruge disse to skønne Phyto produkter til dit hår: Phyto shampoo og Phyto Kératine Serum

Phyto til farvet hår

Farvet hår kræver ofte en anden form for pleje – især hvis du ønsker at hårfarven skal holde længere. Brug denne shampoo fra Phyto og rens håret i dybden, uden at farven fjernes. Brug efterfølgende Phyto Conditioner Color Protect, som bidrager til at holde på farven og modvirker filtret hår. For optimal beskyttelse af hårets farve kan du et par gange i ugen påføre Phyto Restructuring hårkur i håret. Hårkuren indkapsler håret og efterlader det beskyttet og blødt.

Phyto til tyndt hår

Tyndt hår kræver pleje for at få sin gamle styrke tilbage. Med Phyto Anti Age shampoo og Phyto hårpleje kan du give håret masser af næring, pleje og fugt. Over tid vil dit hår genvinde sin gamle styrke og volumen. 


Historien om Phyto

Phyto blev udviklet og startet af Patrick Alès i 1967. Patrick var gennem flere år frisør og hårstylist for kendte mennesker i Paris. Han havde en passion og stor interesse i naturlig hårpleje, altså måden hvorpå planter kunne bidrage til et flottere, stærkere og sundere hår. 

Det at overveje naturlige ingredienser, og så i den grad som Patrick gjorde det, var helt uhørt i den tid. Men fordi Patrick lagde mærke til, at alle frisørernes hænder tog skade af de kemifyldte hårplejeprodukter, valgte han at der skulle ske noget nyt.

Patrick Alès begyndte for alvor at studere planterne og de stoffer de hver især indeholdte. Han læste tekster om brugen af planter i naturmedicin, og lagde vægt på hvilke gavnlige egenskaber planterne havde på håret hos mennesker.

Alt dette mundede ud i, at Patrick i 1965 kunne præsentere sin første salon, Champs Élysées, som stadig findes i dag. Dette sammen med en præsentation af Phyto brandet. I 1967 skabte Patrick PHYTOTHÉRATHIRE, sammensat af de græske ord Phyto (planter), Thera (pleje) og Thrie (hår). 

Det første produkt der kom på hylderne fra Phyto var hårcremen, Phyto 7, i 1968.


Pas på dit hår

Der er meget du selv kan gøre for at dit hår ikke bliver skadet, tørt, fedtet eller glansløst. Især styling produkter, føntørrer, varme bade og kulde påvirker håret utroligt meget. Sørg først og fremmest for at bruge plejeprodukter uden unødige ingredienser – f.eks. plejeprodukterne fra Phyto.

Undgå også at bruge hårtørrer hver dag. Håret bliver hurtigt meget tørt – også inden i håret, hvilket jo ikke er meningen. Det kan nemlig resultere i, at hårene knækker nemmere og at det mister glansen. 

Brug en hårbørste der ikke er for hård ved dit hår. Der findes utroligt mange hårbørster at vælge imellem, og du finder selvfølgelig også et udvalg af effektive og skånsomme hårbørster her

Giv dit hår en pause en gang imellem. Hvis du alligevel har tænkt dig at være hjemme hele dagen, kan du med fordel lade håret ”slappe af”. Det betyder, at du kan undlade at bruge styling produkter, glattejern, krøllejern, føntørrer osv. 


Køb Phyto hårplejeprodukter på mecindo.dk 

Udvalget af de velkendte og effektive plejeprodukter fra Phyto, består af flere end 30 produkter her på mecindo.dk. Gør noget godt for dig, din krop og dit hår, og vælg Phyto næste gang du skal købe plejeprodukter til dit hår. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul