Organix er et stort firma, der har specialiseret sig i at skabe små,sunde, nærende og organiske barer beregnet til mindre børn. 

Deres produkter er skabt på 100% naturlige og organiske råvarer, og produkterne er samtidigt utroligt velsmagende.

Organix har et fantastisk godt ry indenfor den organiske mad-verden, og det skyldes deres kompromisløse tilgang til tingene. Kun de bedste råvarer er gode nok!

Organix går ekstremt meget op i god kvalitet og gode forhold til kunderne, og derfor investerer de både meget tid, energi og penge i produktudvikling og kundepleje.

Organix giver et godt udgangspunkt for et godt forhold til sund mad resten af livet.   

Æble og hindbær myslibar. 

Et af Organix' bedste og mest populære produkter er deres myslibar med hindbær og æble smag. Baren er proppet med lækre hindbær og æblestykker, og det giver et fantastisk velsmagende og sundt resultat. 

Perfekt som sundt alternativ til slik til små børn. Denne bar er ideel som et sundt mellemmåltid eller blot en lille snack til at tilfredsstille den søde tand. 

Organix på Mecindo

Mecindo er meget glade for at kunne præsentere en stor række af Organix' produkter. Du kan nu købe deres produkter i en fantastisk kombination med overkommelige fragtpriser og hurtige leveringstider.


Viser 1 til 24

Indkøbskurv