Organix

Vælg Organix hvis du ønsker økologiske mellemmåltider og snacks til dit barn. Udvalget er stort og er ideelt til når dit barn skal lære at spise selv, men også som mellemmåltid til når du er på farten eller har glemt at lave mad hjemmefra. Læs mere om Organix og de mange produkter, nederst på denne side. 


Hvad er Organix?

Organix er en engelsk producent af næringsrige og smagfulde snacks til både babyer og tumlinger. Siden 1992 har Organix fremstillet økologiske snacks og mad til børn, udelukkende bestående af frugt og grøntsager.

Kvinden bag Organix er Lizzie Vann, som efter længere tids søgen efter sund og økologisk mad til børn, besluttede sig for at fremstille sit eget – nu kendt som Organix.

I dag finder du bl.a. Fingerfoods, babymos og veggie sticks i Organix’s økologiske udvalg.


Babymad fra Organix

Når du vælger mad fra Organix til dit barn, får du både et økologisk, GMO-frit og bæredygtigt produkt. Det er altså godt for barn og naturen. Mange af produkterne indeholder palmeolie som stammer fra RSPO certificerede landbrug, primært fra Colombia og Brasilien. RSPO, Roundtable on Sustainable Palm Oil, er verdensførende indenfor bæredygtig produktion af palmeolie og er derfor din garanti for en olie af utroligt høj kvalitet.

Ingen af produkterne indeholder laktose, men produceres et sted hvor laktoseholdige produkter produceres. Derfor kan Organix desværre ikke garantere, at der kan findes spor af laktose i nogle af produkterne. Dog er der tale om meget små mængder, hvis det er tilfældet.

Organix tilsætter ikke vitaminer eller mineraler til deres produkter, da de mener, at vejen til et optimalt indtag af næringsstofferne sker gennem en sund og varieret kost. Dette betyder også, at maden fra Organix kun skal fungere som supplement til en varieret kost. Organix er fantastisk som mellemmåltider og til når dit barn skal lære at spise selv (6+ måneder).

Her på siden finder du:


Organix Finger Foods

Sjove former som er nemme små børn at tage fat på. De er lavet af økologiske grøntsager og frugter og smelter i munden. Du skal derfor ikke være bange for, at dit barn får dem galt i halsen. Prøv f.eks. finger foods med ærter, majs eller gulerødder. 


Organix Babymos

Smagfuld babymos fremstillet af økologiske grøntsager og frugt – perfekt til når dit barn skal lære at spise andet end mælk. Prøv de forskellige varianter som quinoa og grøntsager, linser og grøntsager, æble, blåbær og granola samt banan, hindbær og blåbær. 


Organix Babysmoothies

Du kender det sikkert – du skal ud på en længere køretur, på besøg hos familie eller venner eller ud at handle. Pludselig bliver dit barn sulten – her er de smagfulde og økologiske smoothies perfekte. I starten skal dit barn nok have hjælp til at spise den, men med tiden vil barnet selv kunne holde smoothien og selv spise. Du kan vælge mellem mange forskellige varianter, f.eks. pære og hindbær, havre, abrikos og banan, æble og jordbær eller æble og banan.


Organix Veggie Sticks

Ligesom Finger Foods, er Veggie Sticks små puffede og hurtigt smeltende snacks af majs, ris, ærter og tomat. Ingredienserne er selvfølgelig økologiske.


Køb Organix på Mecindo.dk

Vælg det Organix produkt der passer til dit barns alder – du kan give dit barn mad fra Organix, fra 6+ mdr. alderen. Læs mere om de forskellige produkter ved at klikke på det produkt du gerne vil vide mere om.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul