2 Ombar Chokolade, Køb online hos Mecindo.dk
Ombar

Er du til lækre, økologiske chokoladebarer med mange smagsvarianter, så finder du her på siden et spændende udvalg af chokoladebarer, som er fremstillet af den fineste rå chokolade fra Ecuador. Ombarer en britisk ejet virksomhed, som fremstiller kvalitets chokoladebarer af de fineste økologiske råvarer. Chokoladen er probiotisk, fordi den er tilsat sunde bakterier, hvilket bidrager til en god fordøjelse. Chokoladebarerne er også velegnet til dig, som er veganer eller vegetar. 

Sunde råvarer og 100 % nydelse

Hvad enten du er lækkersulten eller trænger til et mellemmåltid, så er Ombar chokoladebar produceret af sunde råvarer, som er en nydelse at spise, og med de mange varianter, kan du hver gang få en ny smagsoplevelse. I sortimentet finder du blandt andet Ombar Mørk Chokolade med 72 % kakao til dig, som foretrækker den mørke fyldige smag af chokolade. For chokoladeelskere med hang til lys chokolade anbefaler vi Ombar kokos mylk bar, en chokoladebar med økologisk kokossukker og creme af kokosnød. 

Smagfulde varianter med tørrede bær, grøn te og citron

Foretrækker du en spændende kombination af chokolade og bær, kan du vælge mellem Ombar Acai og Blåbær Bar, Ombar Goji Bær og Ombar Tranebær og mandarin. Eller prøv f.eks. den lækre smagskombination af chokolade, grøn te og citron. Uanset hvilken smag du foretrækker, så er det en nydelse at sætte tænderne i en økologisk Ombar chokoladebar.