Økoladen

Økoladen er økologiske chokoladeprodukter fremstillet i Danmark. Chokoladen er af høj kvalitet og fuld af smag. Chokoladeplader, fyldte chokolader og mandler med chokolade er blot nogle af de produkter som Økoladen fremstiller. Læs mere nederst på siden og vælg din favorit. 


Hvem er Økoladen?

Økoladen er en dansk chokoladefabrik som fremstiller lækre økologiske chokolader. Økoladen drives af Jan og Amanda Elmelund hvis vision er at fremstille de allerbedste chokoladeprodukter. Alt chokoladen er håndlavet og skabt med stor glæde og entusiasme. 

Chokolade er på en lang rejse fra det dyrkes til det bruges i Økoladens chokoladeprodukter. Kakaobønnerne høstes hvorefter de gæres i flere dage. Derefter soltørres de i op til 2 uger – det er bl.a. dette der giver kakaoen den store smag. Til sidst ristes kakaobønnerne og pakkes hvorefter de bruges i hundredvis af forskellige chokolader.


Økologisk kvalitetschokolade

Uanset din smag indenfor chokolade, kan du helt sikkert finde et chokoladeprodukt der tiltaler dig. Økoladen fremstiller nemlig alt lige fra almindelige chokolader til skønne gaveæsker. Chokoladerne findes både i rene varianter og varianter med f.eks. lakrids eller bær.

Populære chokoladeprodukter fra Økoladen:

  • Økoladen pålægschokolade mørk
    Lækker, smagfuld og økologisk mørk pålægschokolade. Hele 70 % chokolade og uden bitter smag. Nyd et stykke mørk pålægschokolade på franskbrød, rundstykker eller rugbrød.
  • Økoladen mandler med mørk chokolade
    Letristede økologiske mandler som er overtrukket med mørk økologisk chokolade. Chokoladen har en mild smag på trods af at den er mørk, og passer helt perfekt til de knasende mandler.
  • Økoladen marcipanhjerte med hindbær
    Et smagfuldt hjerte af marcipan overtrukket med 70 % mørk chokolade. Den rå marcipan blandes sammen med frysetørret hindbær og hindbærlikør. Tilsammen giver et en delikat smagsoplevelse – alt er selvfølgelig økologisk. 


Lav din egen konfekt 

Hvis du elsker at lave din egen konfekt, har vi økologiske ingredienser du kan bruge til at skabe dine helt egne smagsvarianter. Frysetørret hindbær pulver, rå lakridspulver og frysetørrede hindbærstykker kan bruges som drys på chokoladestykker, i kager eller noget helt tredje. 


Økoladen jul og påske

Når julen eller påsken nærmer sig, begynder Økoladen hvert år at fremstille deres julekalendere og påskeæg og andet slik og knas som passer til højtiden. Julekalenderne findes med både lys og mørk chokolade, mens påskeslikket består af sprøde mandler overtrukket med chokolade og drysset med lækre ingredienser. Kig forbi til jul og påske og se de spændende chokoladeprodukter som kun forhandles i forbindelse med højtiderne. 


Køb Økoladen chokolade på mecindo.dk

Efter at have set de lækre chokolader fra Økoladen, er du helt sikkert blevet fristet. Nyd et stykke økologisk chokolade alene eller sammen med andre. De smukke Økoladen gaveæsker og gaveposer er perfekte til værtindegaven eller som gave til en du holder af.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul