Nupo

Historien om Nupo starter tilbage i 1981, og siden da er produkterne blevet testet og effekten dokumenteret i over 50 kliniske tests. Det gør Nupo til verdens ældste og mest veldokumenterede Very-Low-Calorie-Diet (VLCD) produkt.

VLCD-produkterne fra Nupo er af Fødevarestyrelsen blevet godkendt som en fuldkosterstatning, som betyder, at du kan erstatte hele dit daglige madindtag med produkterne fra Nupo. Som bruger af Nupo-produkter er du dermed sikret 100 % af de mineraler, vitaminer og næringsstoffer, som du har brug for i en dagskost – og det med et begrænset kalorieindhold.Historien om Nupo 

Historien om Nupo starter tilbage i 1981, og siden da er produkterne blevet testet og effekten dokumenteret i over 50 kliniske tests. Det gør Nupo til verdens ældste og mest veldokumenterede Very-Low-Calorie-Diet (VLCD) produkt.

VLCD-produkterne fra Nupo er af Fødevarestyrelsen blevet godkendt som en fuldkosterstatning, som betyder, at du kan erstatte hele dit daglige madindtag med produkterne fra Nupo. Som bruger af Nupo-produkter er du dermed sikret 100 % af de mineraler, vitaminer og næringsstoffer, som du har brug for i en dagskost – og det med et begrænset kalorieindhold.

Nupo One Meal 

Hos Mecindo har vi et bredt udvalg af Nupo One Meal, som fungerer som måltidserstatninger for enten din morgenmad, frokost eller aftensmad, hvor du kan vælge at udskifte 1-2 af dine daglige måltider med et af disse produkter.

Nupo One Meal indeholder proteiner, fibre, vitaminer og mineraler og fungerer dermed som en erstatning for et måltid mad, men indeholder kun omkring 200 kcal. På denne måde kan du reducere eller kontrollere dit daglige kalorieindtag.

Nupo One Meal er perfekt, hvis du er på farten og har brug for en nem løsning, du kan have med i lommen eller tasken.

Nupo One Meal fås i flere lækre smagsvarianter, såsom: 

Nupo Meal Bar Brownie Crunch, som har en intens chokolade-browniesmag, små stykker rischips som giver en lækker sprødhed og et sprødt chokoladeovertræk som giver en dejlig, afrundet smag. 

Nupo Meal Bar Lemon Crunch, som er overtrukket med et sprødt lag yoghurt og har en frisk og let smag af citron og en lækker, blød midte med rischips, der giver baren en lækker sprødhed. 

Nupo Meal Bar Toffee Crunch, som har en dejlig sød og intens karamelsmag, rischips som giver crunch, samt er overtrukket med et tykt lag mælkechokolade, som giver en dejlig, afrundet smag. 

Nupo Diet Pulver  

Hos Mecindo har vi flere smagsvarianter af det populære Nupo Diet Pulver der fungerer som en fuldkostserstatning og anvendes til at kickstarte et vægttab. 

Nupo Diet startes ved at erstatte alle måltider ved at drikke seks Nupo Diet-produkter om dagen. 

Blandt smagsvarianterne har vi bl.a.: 

Nupo Diet Shake Caffe Latte, som har en dejlig intens smag af kaffe og er velegnet at nyde om morgenen. 

Nupo Diet Shake Mango & Vanille, som har en frisk og sommerlig smag af vanilje og mango. 

Nupo Spicy Thai Kylling Klassisk Suppe, som har en eksotisk, krydret smag og lækre stykker af kylling. 

Nupo hos Mecindo 

Hos Mecindo har vi et stort sortiment af Nupo One Meal måltidserstatninger samt Nupo Diet Pulver fuldkostserstatninger med lavt kalorieindhold, som muliggør, at du kan reducere eller kontrollere dit daglige kalorieindtag. 

Herudover har vi flere smagsvarianter af Nupo Proteinbarer, samt en smart shaker til at blande dit Nupo pulver. 

Shakeren kommer med en shakerbold som sørger for, at din shake eller suppe bliver grundigt blandet.
Nupo Shaker og shakerbold kan desuden vaskes i opvaskemaskinen. 

Læs mere Skjul