Nordic Health

Nordic Health er specialiseret i kost- og vitamintilskud til hele familien, og har det mål at forebygge vitamin- og mineralmangel.

Mineral- og vitaminmangel, som fx mærkes ved træthed eller dårligt immunforsvar, ses oftere og oftere hos mennesker som følge af den moderne livsstil, og Nordic Health fokuserer derfor på at lave produkter, som er lette for alle at absorbere.Nordic Health er en virksomhed specialiseret i kosttilskud. Deres produkter kommer ikke i de traditionelle kapsler eller tabletter, men i stedet i former som optages uden om fordøjelsessystemet – enten igennem huden eller mundens slimhinder.  

De er bl.a. kendt for deres magnesiumolie, der påføres og optages igennem huden. Magnesiumolien kommer i smarte sprayflasker, som sikrer et tilskud af magnesium fra Zechstein-kilden i Holland.

Zechstein-kilden er kendt for at have den reneste, naturligt fremkommende magnesiumklorid i verden, da magnesiumkloriden her ikke er blevet udsat for menneskeskabt forurening.

Vi fører Nordic Health produkter, hvor du kan sikre dig et magnesium- eller vitamintilskud. Prøv bl.a. deres populære kosttilskudsserie med magnesiumolie eller en mundspray tilført D-vitamin.

Hvem kan benytte produkterne fra Nordic Health?

Nordic Health fører et sortiment, som kan bruges af hele familien – lige fra gravide, ammende, børn og voksne. Produkterne er lette at bruge og optages uden om fordøjelsessystemet, hvilket er en klar fordel, hvis du har synkebesvær, da du med Nordic Health sprays slipper for kapsler og tabletter.

Hvad er magnesium godt for?

Magnesium er en af de vigtigste byggesten i kroppen og ca. halvdelen af kroppens magnesium findes i knoglerne, mens den anden halvdel findes i muskler og andet blødt væv.

Det er et vigtigt element for at bevare en række af kroppens normale funktioner, som fx

  • mindske træthed og udmattelse
  • bidrage til et normalt energistofskifte
  • bidrage til en normal muskelfunktion

På grund af de mange fordele ved magnesium kan det for mange mennesker være en fordel at sikre sig et magnesiumtilskud til den normale kost.  

Magnesiumolien er her et smart og innovativt produkt, som sikrer optagelse af magnesium igennem huden.

Nordic Health tilbyder dog også andre produkter, som kan sikre dig et tilskud af magnesium. Prøv fx deres Magnesium Badeflager eller Magnesium Body Butter.

Badeflagerne kan fx bruges til et fod- eller karbad, hvor de opløste magnesiumflager optages igennem huden. Opløs blot flagerne i varmt vand og læg dig godt til rette. Magnesium optages på kort tid, mens du nyder et dejligt bad.

Prøv også Nordic Healths Magnesium Body Butter, som påføres en ren og tør hud og tilfører en tilskud af magnesium, samt fugter og øger hudens elasticitet.

Hvordan sikrer jeg mig nok magnesium? 

Magnesium findes i en lang række forskellige fødevarer, og i den daglige kost er det især produkter som korn, mælk og grøntsager, som er særligt magnesiumholdige.

De mest magnesiumholdige fødevarer er

Fødevare Magnesiumindhold (pr 100 gram)
Mandler  265 mg
Pinjekerner  251 mg
Havregryn 200 mg
Peanuts190 mg
Kikærter160 mg

Man kan imidlertid også sikre sig den daglige mængde ved et magnesium kosttilskud. Nordic Healths magnesiumspray sikrer dig hurtigt og nemt den anbefalede daglige mængde med et tilskud på minimum 150 mg ved 10 sprøjt.

Hvad er det anbefalede daglige indtag?

Den anbefalede daglige mængde magnesium varierer mellem mænd og kvinder.

  • Mænd: 350 mg
  • Kvinder: 280 mg
  • Gravide har et let øget behov for magnesium

Overdosering af magnesium sker sjældent, da kroppen udskiller overskydende magnesium igennem nyrerne, så hvis man har normale, velfungerende nyrer, bør det ikke være et problem.

Vitamintilskud fra Nordic Health

Vitamintilskuddene fra Nordic Health findes i en række varianter, som dækker forskellige aldre og behov. Fælles for dem alle er, at de er mikro emolugeret, hvilket betyder, at de optages igennem mundens slimhinder, som dermed gør det meget nemt at sikre sig, at vitaminniveauerne er i orden – selv for folk med synkebesvær.

At produkterne optages oralt betyder også, at optagelsen sker uden om fordøjelsessystemet, hvilket er en fordel, da en række parametre kan forhindre en optimal optagelse af kosttilskuddet.

Når optagelsen i stedet sker via huden, sikrer det en direkte optagelse i blodbanen, og det mindst 50% hurtigere end ved optagelse via tabletter og kapsler.

Boost B12 Vitamin Spray

Vitaminsprayen indeholder B12 vitamin, chrom og grøn te. Vitamin B12 har en lang række fordele;

- Styrket kroppens immunforsvar

- Bidrager til dannelsen af røde blodlegemer

- Bidrager til en normal omsætning af homocystein

D Vitamin Spray

Vitaminsprayen indeholder vitamin D, og sikrer dig ved ét pust et nemt tilskud af D vitamin, som har en lang række fordele:

- Bidrager til at vedligeholde tænder og knogler

- Bidrager til immunsystemet normale funktion

MultiVit Vitamin Spray

MultiVit Vitamin Sprayen indeholder 14 forskellige næringsstoffer, og med en smag af grapefrugt smager den dejligt. Sprayen optages nemt via mundens slimhinder, hvilket sikrer en hurtigt og effektiv optagelse. MultiVit vitamin spray indeholder bl.a. B12, B2 og selen.


Læs mere Skjul