Neutrogena

Giv din hud fugt, næring og intensiv pleje med de effektive produkter fra Neutrogena. Vi fører et spændende udvalg af Neutrogenas velduftende og milde hudplejeprodukter. Find din favorit her.


Neutrogena: Effektiv hudpleje

Når du køber og bruger Neutrogena, er du sikret et dermatologisk anbefalet produkt, af høj kvalitet. Historien begynder i 1930, hvor grundlæggeren Emanuel Stolaroff startede en mindre kosmetisk virksomhed ved navn Natone. I begyndelsen leverede Natone produkter til saloner og filmindustrien, men i 1940ø’erne begyndte han at producere flere produkter og distribuere dem til et større marked. 

Produkterne blev hurtigt populære, ikke kun i Amerika, men også i Europa. I begyndelsen var det især Natone’s sæbe der blev kendt i Europa – den efterlod huden ren og flot, og sørgede for, at hudens pH værdi forblev normal. Det var mere end mange andre sæber kunne præstere på det tidspunkt. 

I 1962 skiftede Natone navn til Neutrogena, og samarbejdet med dermatologer begyndte. Alle kunder fik dog først for alvor mulighed for at købe Neutrogena produkterne i 1980’erne. 

I dag er Neutrogenas sortiment større end nogensinde før, og spænder over produkter inden for hudpleje, makeup, hårpleje og solprodukter. 


Neutrogena produkter

På Mecindo finder du et stort udvalg af Neutrogenas hudplejeprodukter, til både rensning, pleje og behandling. Produkterne er udviklet med effektiviteten i fokus.

Du kan vælge mellem Neutrogena produkter inden for kategorierne:


Håndcreme

Hænderne er altid udsatte, og har derfor nemt ved at blive tørre eller irriterede. Derfor er det vigtigt at pleje dem, så hudens barriere altid er modstandsdygtig overfor udefrakommende bakterier. Neutrogena har både håndcreme med- og uden parfume. Hav altid en håndcreme med dig på farten – på den måde kan du pleje og give dine hænder næring uanset hvor du befinder dig.


Ansigtsvask

Ansigtet skal plejes hver dag. Især fordi døde hudceller, snavs og fedt sætter sig på huden og i porerne. Hvis ikke snavset vaskes væk, kan det resultere i tilstoppede porer, rødme, hudorme og bumser. Vand alene kan ikke fjerne det hele, hvilket er grunden til, at en ansigtsvask/facewash er det perfekte produkt i denne sammenhæng. En ansigtsvask renser, fugter og nærer huden så den frit kan ånde og regenerere. 


Scrub

En scrub kan lidt mere end en almindelige ansigtsvask. Den må dog ikke anvendes lige så ofte som ansigtsvasken, da den renser mere i dybden. Brug en scrub 1-2 gange om ugen, og så en blød, ren og sund hud. Massér altid scrubben i små cirkelbevægelser på fugtig hud, og skyl efter med rigeligt vand.

 

Bodylotion

Kulde, varme, vand, sved osv. – det hele påvirker huden på kroppen. Du kan med fordel bruge en god bodylotion efter hvert bad. Smør hele kroppen ind i lotion og forebyg irritation, rødme og kløe. Efter et bad er huden ekstra modtagelig overfor de næringsstoffer der findes i en lotion. Derfor bør du gøre det til en fast rutine at bruge en bodylotion som en del af din daglige hudpleje. 


Husk den gode hudpleje

Din hud er dit største organ, og så fungerer den som en barriere mod udefrakommende bakterier. Hvis huden ikke er stærk og sund, har bakterier nemmere ved at trænge igennem barrieren og resultere i forskellige sygdomme og irritationer. Det er ikke kun ansigtet der kræver en god pleje, men også arme, ben, ryg, mave og baller. 

For at gøre din hudpleje lidt nemmere, har vi sammensat en lille, men effektiv guide til dig her:


Guide til god hudpleje

Vi har delt denne mindre guide op i to afsnit, henholdsvis morgen og aften. Din hud har behov for forskellig pleje og næring, alt efter om du har sovet og skal i gang med dagen, eller du har været på farten hele dagen.


Morgen

Få dig en god morgen rutine, og forbered din hud på dagens udfordringer og påvirkninger. Efter en god nattesøvn, har din hud brugt tid på at regenerere og udskille fedt og døde hudceller. Hvis ikke du renser huden med et effektivt renseprodukt, ophobes skidt og snavs og tilstopper porerne. Tilstoppede porer resulterer ofte i hudorme, bumser og irritation. Brug f.eks. Neutrogenas clear spot wash – en mild ansigtsvask. 

Efter rensning af ansigtet skal du bruge en fugtgivende og næringsfuld ansigtscreme. Cremen tilfører vitaminer, mineraler, næringsstoffer og fugt til huden. Den oliefrie pink grapefruit moisturizer, fugter huden uden at fedte. 

Til kroppen kan du bruge en af de mange bodylotions. Har du tør hud er Intense Repair Bodylotion Dry lige noget for dig, hvorimod hvis du har sensitiv hud, skal du bruge Deep Moisture Bodylotion Sensitiv


Aften

Om aftenen har huden gennem en hel dag beskyttet dig mod bakterier, stress og forurening. Mange af bakterierne og partiklerne sidder på huden, og skal derfor fjernes så huden kan ånde frit om natten. Hvis huden ikke renses, kan den ikke regenereres optimalt, og det er netop hvad den forsøger på om natten. 

Du kan bruge den samme ansigtsvask som du bruger om morgenen, eller prøve en anden af Neutrogenas produkter, f.eks. Pink Grapefruit Facial Wash. Slut igen af med fugtighedscremen der giver huden næring til brug i forbindelse med den naturlige regenerering. 

1-2 gange om ugen kan du med fordel anvende en scrub i ansigtet. Du finder alle scrubs fra Neutrogena lige her.

Kroppen bør du igen smøre ind i en bodylotion – især hvis du ikke har gjort det om morgenen. 


Populære produkter

Vores kunder har nogle favoritter når det kommer til plejeprodukter fra Neutrogena. 


Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med at du skal prøve lige netop disse produkter, men fordi vores kunder mener at lige netop disse produkter er gode, kan der være noget om det. 


Køb Neutrogena hos Mecindo

Find din nye favorit, og oplev hvad Neutrogenas hudplejeprodukter kan gøre for dig og din hud. Du mærker helt sikkert en positiv forskel, især hvis du døjer med uren hud. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul